След като преди седмици Lupa.bg ви информира, че бившият лидер

...
След като преди седмици Lupa.bg ви информира, че бившият лидер
Коментари Харесай

Гешев: Дучето знае повече за управлението на държавата, отколкото лицето Борисов!

След като преди седмици Lupa.bg ви осведоми, че някогашният водач на агитката на ЦСКА - Димитър Ангелов - Дучето, е въртял спекулация с билети за футболни мачове дружно с някогашния президент на БФС Борислав Михайлов, в този момент името на футболния почитател беше намесено и в политиката.

Бившият основен прокурор Иван Гешев, който основа КП " Граждански блок " и е лидер на листата в 25-и МИР, съобщи, че Дучето схваща повече от ръководството на страната, в сравнение с... Бойко Борисов.

Бившият министър председател на България и Димитър Ангелов от дълго време са другари, като даже играеха шахмат по едно време, а постоянно са обсъждали и футболните тематики.

" Аз съм лидер в 25-и МИР с лицето Борисов. И други хора, забравих ги всичките кои са. Знам, че господин Борисов е извънредно смел човек, мъжага, както всички знаем.

С удоволствие ще дебатирам с него за бъдещето на България и за предишното на Борисов. И съм сигурен, че ще пристигна на спор с мен, тъй като не е страхливец, а е мъжага.

Как по този начин Дучето?!
— FORZA ELENA GUNCHEVA (@elenaultras)

Ако толкоз се тормози, ще му предложа някой различен от екипа.

За Дучето, кардинално, той му е огромен почитател. Може и двамата да дискутират... Като на тематика " футбол ", примерно. И двамата са експерти.

И допускам, че Дучето знае повече за ръководството на страната, в сравнение с от лицето Борисов. Така че ще се получи забавен спор, в случай че го е боязън да дебатира с мен за своето минало и бъдещето на България ", показа Гешев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР