След като преди седмица закова фенове от над 30 държави

...
След като преди седмица закова фенове от над 30 държави
Коментари Харесай

Виктория Георгиева дава тон за песен на втори онлайн концерт - slava.bg

След като преди седмица закова почитатели от над 30 страни пред монитора, Виктория Георгиева още веднъж ще изнесе онлайн концерт.

Този път родният представител на Евровизия ще се „ качи “ на виртуалната сцена на #ЖивотВкъщи, като това ще се случи след седмица, на 11 април. Начало на концерта ще бъде обещано в 20 ч., като той ще може да бъде проследен във Facebook.

#ЖивотВкъщи е самодейност на URBO, Joker Media Rental и STREAMER.BG. Целта на самодейността е да поддържа заетостта на работещите в събитийната промишленост в сложния миг, предизвикан от пандемията. С концерта уредниците приканват хората да си останат по домовете, като редом с това им дава нов източник на развлечение.

Онлайн излъчванията са безвъзмездни и налични за всички, в това число и отвън България. „ Във времена, в които няма нищо несъмнено, съпричастността е основополагаща за нас като общество. Ще се радваме да подкрепите българските актьори, музиканти и дребни арт центрове посредством закупуване на виртуален билет на алегорична цена през платформата на URBO “, прибавят уредниците.

Източник: Монитор
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР