След като преди седмица актрисата от Откраднат живот Диана Димитрова

...
След като преди седмица актрисата от Откраднат живот Диана Димитрова
Коментари Харесай

След Диана Димитрова и други известни жени признават, че са били насилвани

След като преди седмица актрисата от " Откраднат живот " Диана Димитрова показа в своя фейсбук профил, че е била жертва на принуждение от собствен сътрудник, известната спортистка Надя Младенова също се осмели да признае за случилото се с нея.

В обществените мрежи тя описа, че преди 5 години върху нея е упражнено принуждение от неин съотборник от националния тим по шотокан карате и посочи, че не е имала връзка или спор с него. 

" Малко откакто се възвърнах от изкаран вирусен менингит през 2017-та, си направих среща с две от моите съотборнички, с цел да се забележим. Бяхме се разбрали да се срещнем в пицария в центъра. Той пристигна дружно с едната от тях, с цел да хапне с нас, аз нямах нищо срещу. Все отново бяхме съотборници от много години. Понеже бях почнала да пиша онлайн блог, подхванахме тематика за него. Първата ми публикация разглеждаше спорта при децата в карате и други спортове. Моя позиция за протичащото се. В един миг осъзнах по какъв начин той стартира да спори с мен за тази публикация. След като няколко пъти го помолих да спрем да приказваме по тематиката, тъй като виждах, че се изнервя, той ме удари с опакото на ръката през лицето и ми сцепи устната. След това стана и си потегли, псувайки ", описа Надя в своя профил.

 Аз бях в потрес и не знаех по какъв начин да постъпя. Накрая се разделихме и се прибрахме. Бях на косъм и аз да си замълча като дамата, която показа своето принуждение обществено предходната седмица. Добре, че беше сестра ми тогава да ми каже:

“Длъжна си да направиш нещо по въпроса, може и доста други като теб да са си замълчали. Кой знае още какъв брой ще си замълчат. ” Права беше. Тогава взех решение да подам тъжба против него. Извадих си здравно и го направих. Дори споделих на моите съотборнички, че ще дам имената им за очевидци, само че в случай че считат, че не би трябвало да свидетелстват, това е тяхно решение. Аз ще направя това, което считам за редно ", добави тя и посочи, че едната причина да спре да тренира карате е тъкмо този случай.

Надя призна, че е отделила дълги години в работа с терапевти.

" Знам, че аргументите един човек да предизвиква болежка е тъй като на него му е била породена болежка. Разбирам. Всичко разбирам и одобрявам. И даже прощавам, въпреки и никой да не ми е изискал амнистия.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР