След като преди няколко дни групировката от най-крайните ултраси на

...
След като преди няколко дни групировката от най-крайните ултраси на
Коментари Харесай

Най-известната ултрас групировка в Хърватия впрегна сили, за да помогне на Загреб след земетресението

След като преди няколко дни групировката от най-крайните ултраси на Динамо Загреб Bad Blue Boys оказа помощ на една локална болница да реалокира цялото си съоръжение на ново място в изискванията на ежедневно увеличаващото се разпространяване на COVID-19, през днешния ден момчетата от една от най-известните фракции в страната още веднъж се активизираха и демонстрираха обществена ангажираност. Тази заран хърватската столица бе разлюляна от мощно земетресение, след което локалните медии оповестяват за една жертва и голям брой напукани здания и рухнали постройки.

В момента в Хърватия работят ограничения, сходни на тези в България, забраняващи събиране на групи от хора като мярка за ограничение на болестта с ковид, само че все пак почитателите на Динамо още веднъж реагираха бързо. Първо те спомагаха на пожарната за разчистването на отломките, а по-късно помогнаха на майките и личния състав от родилния дом на града да се изтеглят от постройката, която също е потърпевша. На една от фотосите се вижда по какъв начин ултрасите са създали жива верига и реалокират кувьозите с новородените.
Bad Blue Boys of Dinamo Zagreb gathered to help people after 6.0-magnitude earthquake hit Zagreb this morning pic.twitter.com/70JJJdHKmM
— 101% ULTRAS (@101ULTRAS) March 22, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР