След като преди месеци стана ясно, че изненадващата раздяла между

...
След като преди месеци стана ясно, че изненадващата раздяла между
Коментари Харесай

Шакира отправи трогателна молба към медиите с цел да защити децата си

След като преди месеци стана ясно, че изненадващата разлъка сред Шакира и Жерар Пике се е случила в резултат на невярност от негова страна, словесните (и музикални) престрелки сред двамата някогашни станаха обичана тематика в медиите и обществените мрежи.

Многобройните фенове на колумбийската певица не стопираха да показват своята поддръжка към нея, а в този момент тя насочи една откровена молба към всички – да уважат правото на персонално пространство на нейните две деца.

 шакира Getty

Чрез профила си в обществените мрежи Шакира помоли медиите да зачитат правото на персонален живот на синовете ѝ, откакто тя реши да напусне Барселона. Певицата разгласява апела си във вторник, обръщайки се към всички свои другари и публицистите.

„ В този миг на промени в живота ми като обществена фигура е разбираемо, че има непрекъснато любознание от страна на пресата към мен и фамилията ми. И въпреки всичко децата ми, Милан и Саша, претърпяха доста сложна година, страдайки от непрекъсната блокада и безмилостно гонене от страна на папараци и разнообразни медии в Барселона “, стартира Шакира.

„ Тъй като те стартират нова фаза от живота си, приканвам медиите от името на моите деца да почитат правото им на персонален живот.

В допълнение към молбата си, 46-годишната изпълнителка изясни и по какъв начин цели да обезпечи равномерен преход за децата си, до момента в който търсят благополучие и ново начало. Според известия, които не са доказани публично от Шакира, тя се е открила в Маями, Флорида, където е живяла преди връзката си с някогашния футболист.

„ Моля ви да се въздържате да ги следвате до изхода или входа на учебното заведение, да не ги причаквате на вратата на дома ни или да ги преследвате при техните извънкласни действия и игри, както се случваше всеки ден в Барселона “, продължи тя.

„ Вярвам, че публицистите и фотографите са чувствителни към обстановката, пред която са изправени Милан и Саша, и могат да се държат по допустимо най-човешкия метод с тях , като се има поради, че става въпрос за здравето, физическата и прочувствена целокупност на две деца под 8 и 10 години, които просто желаят могат да излязат на улицата и да вървят на учебно заведение, чувствайки се в сигурност и спокойни, че няма да бъдат преследвани или подложени на непрекъснато наблюдаване. “

Молбата си Шакира насочи не просто като известен актьор, който живее под светлината на прожекторите от две десетилетия, само че и като майка, която желае да отбрани децата си.

Тя изрази желанието си Милан и Саша „ да могат да водят здравословен и благополучен живот, какъвто всяко дете заслужава “.

 Призивът на Шакира към медиите идва единствено дни откакто разгласи, че, където живееха зааедно с Пике повече от десетилетие.
 Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление  Трогателните самопризнания на Шакира в новото ѝ изявление
 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР