След като преди месец Обединена българска банка (ОББ) обяви, че

...
След като преди месец Обединена българска банка (ОББ) обяви, че
Коментари Харесай

Нови функционалности подобряват клиентското преживяване в ОББ Мобайл

След като преди месец Обединена българска банка (ОББ) разгласи, че през мобилното приложение ОББ Мобайл към този момент може да станеш неин клиент за 15 минути, без да посещаваш клон, през днешния ден компанията показа нови комфортни функционалности на своето мобилно банкиране.
" Филтър на преводите " е първата нова функционалност, позволяваща на потребителите да сортират своите преводи по сметки, както и да експортират придвижванията по своите сметки и карти в PDF формат. Тя е разполагаем на потребителите след избор на сметка от меню Продукти-> Сметки-> Движения. За тях ще бъдат налични следните филтри: сума; дата (възможен е избор на интервал не по-голям от 1 година назад); входящи/ изходящи трансакции; както и тип преводи (напр. преводи сред лични сметки; левови преводи; непозната валута; превод към бюджета; зареждане на кредитна карта; битови сметки). Избирайки бутона " Прилагане на филтъра ", за потребителя се отваря нов екран със сортираните от него преводи. На същия екран той може да се възползва от опцията да експортира сортираните преводи в обособен PDF файл, посредством избор на иконката в горния десен ъгъл.

На разположение на клиентите е още функционалността " Превалутиране " . Тя дава опция при осъществяване на преводи с превалутиране да бъде получена информация по отношение на валутния курс, таксата за превод и общата сума. Функционалността е налична за следните типове преводи с превалутиране: превод сред лични сметки; валутен междубанков превод; валутен превод в ОББ.
В допълнение ОББ Мобайл към този момент дава алтернатива за избиране на " Бъдеща дата на заплащане " . Функционалността дава опция на самостоятелни и бизнес клиенти да правят заплащания с бъдещата дата за следните типове преводи: превод сред лични сметки (само за левови сметки); превод в лева; бюджетен превод; валутен превод в ОББ; зареждане на кредитна карта. При избор на полето " Бъдещ вальор " на екрана се отваря календар, от който потребителят следва да избере мечтаната дата, която може да бъде най-много 30 дни напред. Полето не е със наложителен темперамент и при положение, че клиентът желае преводът да бъде подреден неотложно, полето следва да остане празно. Календарът разрешава на потребителите да избират както работни, по този начин и неработни дни, само че при избор на неработен ден, според от превода, той ще бъде излъчен последния или първия работен ден, предшестващ или идващ определената дата.

За в допълнение облекчение на потребителите на мобилната апликация е внедрен и нов бутон " Какво ново в ОББ Мобайл " . Чрез тази функционалност елементарно и на едно място могат да се проследят какви са измененията в последната версия на приложението. Тя се пресъздава единствено един път при сполучлива активация и актуализация с последната версия на приложението. Начален екран " Какво ново в ОББ Мобайл " демонстрира на потребителя по какъв метод да направлява в приложението, а идващите няколко екрана съдържат информация за нововъведените функционалности. След избирането на заключителен екран с бутон " Отиди в приложението ", клиентът бива отведен към екрана за влизане в ОББ Мобайл посредством потребителско име и ключова дума.
Всички към този момент известни и добре познати функционалности на ОББ Мобайл остават измежду основните преимущества на приложението. Сред тях са опция за кандидатстване за потребителски заем до 35 000 лева напълно онлайн; онлайн разплащания в лв. и валути с пръстов отпечатък за по-голяма сигурност (или лицево разпознаване) сред свои сметки, към трети лица, към бюджета; следене на баланс и придвижвания, пречистване по лични критерии; заявяване на дебитна карта и кредитна карта; разкриване на депозит; блокиране и активиране на карти в действително време; разсрочване на покупки с кредитна карта на 3, 6, 9 и 12 вноски; вписване и гратис заплащане на битови сметки; авансово утвърден потребителски заем мОББи като непрекъсната оферта разполагаем при нужда; подписване на застраховка " Помощ при пътешестване в чужбина ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР