След като преди година навлезе на българския пазар македонската верига

...
След като преди година навлезе на българския пазар македонската верига
Коментари Харесай

Македонската верига КАМ маркет отваря 15 нови магазина в България през 2019-а

След като преди година навлезе на българския пазар македонската верига за търговия на дребно " КАМ маркет " има проекти да разшири наличието си у нас с нови 15 магазина през идната година.

За интервал от две години от компанията чакат да имат в допълнение 30 нови обекта, излиза наяве от информация на " Капитал ".

Веригата от вида " хард дискаунт " отвори първите си магазини в България през ноември 2017 година. Още преди време от компанията потвърдиха, че проектите им включват общо 30 обекта в столицата.

Към момента тя има такива в софийските квартали " Люлин ", " Надежда ", " Света троица ", " Младост ", " Хаджи Димитър ", " Зона Б5 " и " Манастирски ливади ".

Веригата развива активност в прилежаща Македония от 1999 година, като е водач на пазара там. Обектите й в страната са 71, а тя има още наличие в Косово и Албания.

" КАМ маркет " предлага артикули на европейски компании, както и лични марки. Сред стоките има създадени в Германия, Швейцария, Италия и Македония. Заедно с това веригата продава български артикули у нас, както и на пазарите в Македония и Косово.

Голяма част от стоките в магазините са импорт, който КАМ прави непосредствено - от Гърция и Турция (плодове и зеленчуци), от Германия и Швейцария (сух подбор, замразени и млечни артикули), от Тайланд (консерви риба тон), от Китай (нехранителни стоки), от Италия (сух асортимент). Компанията планува и огромен дял на български артикули в асортимента си.

Очакваните доходи от българския пазар за 2018 година е в размер на 7,9 милиона лв., като от компанията предвиждат, че през идната година те да се усилят до 30 милиона лв.. В България тя оперира посредством дъщерното сдружение " КАМ 2014 ".
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР