След като преди два дни главният прокурор Иван Гешев изпрати

...
След като преди два дни главният прокурор Иван Гешев изпрати
Коментари Харесай

Нинова в защита на Радев: Ако президентът беше послушен, щяхме ли да слушаме СРС-та?

След като преди два дни основният прокурор Иван Гешев изпрати запитване до Конституционния съд за пояснение на имунитета на президента Румен Радев, а след това прокуратурата популяризира и СРС с присъединяване на президента, водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова съобщи, че в случай че той е бил " дисциплиниран ", всичко това е нямало да се случи.

Тя се впусна да пази Радев от пленарната зала.С нея на трибуната се качи и цялото управление на парламентарната група на социалистите.

" Това е опит да се сплаши президентът и той да замълчи. Ние имаме вяра, че той няма да го направи. Това е сякаш юридически акт с политическа цел: премахване на ослепителен политически конкурент, без оглед на последствията ", сподели тя.

По думите на Нинова СРС-тата показвали, че Радев не е нарушил нито един закон.

" Уважаеми български жители, по какъв начин мислите, в случай че президентът беше един дисциплиниран, безопасен и склонен човек, дали щяхме да слушаме в ефир СРС през вчерашния ден. Сигурно не ", сподели водачът на Българска социалистическа партия и добави, че разгласяването на СРС-та е нарушаване на закона.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР