След като преди дни стана ясно, че Върховният касационен съд

...
След като преди дни стана ясно, че Върховният касационен съд
Коментари Харесай

Близки на убитата заради ревност в Пещера: Това не е правосъдие, това е порнография

След като преди дни стана ясно, че Върховният касационен съд е понижил с 10 години 30-годишната присъда затвор на 45-годишния Георги Генов, умъртвил жена си Катя Генова поради ревнивост със 17 удара с нож през 2017 година на кръстовище в Пещера, тази заран околните на жертвата излязоха на митинг.
Решението е напълно незаслужено, съобщи майката на убитата - Славка Вълчанова. Фактите по делото не са прегледани.Той я е причакал и я умъртвил, като я наранява десетки пъти. Върховният касационен съд обаче споделя, че това не е съзнателно и по тази причина му понижават присъдата – тъй като той просто се бил афектирал и по тази причина я умъртвил. А убийството е осъществено напълно съзнателно. Преди убийството той е отишъл до дома им, откъдето е взел раница, в която е носил нож, съобщи почернената жена в утринния блок на Нова телевизия.
Това не е никакво правораздаване, това е порнография, акцентира непосредствен на убитата Катя.
Как може това ликвидиране да е окачествено като несъзнателно? Утре и други убийства ще има, тъй като убийците не са осъдени както би трябвало, съобщи друга близка на жертвата.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР