След като предаването Открито бе цензурирано от генералния директор на

...
След като предаването Открито бе цензурирано от генералния директор на
Коментари Харесай

Кошлуков тури кръст на ”Нощни птици”, водещата - в болница

След като предаването ”Открито ” бе цензурирано от генералния шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков, заради което проверяващият публицист и водещ Валя Ахчиева беше принудена да непусне ефира на публичната телевизия, Кошлуков посегна на изкуството и културата, зачерквайки ”Нощни птици ”. Научила, че към този момент е свалена от Българска национална телевизия, създателят и водещ Искра Ангелова е постъпила с заплаха за живота в болница.
Ето какво още споделя тя:

" Всеки ден някой ме пита къде сме. Aми към този момент - в youtube. Моля да се запишете в нашия канал напълно гратис - просто натиснете Subscribe:

А в този момент - всъщност.

За страдание предаването “Нощни птици” беше спряно от новия общоприет шеф на Българска национална телевизия без никакво пояснение, а то беше едно от най-гледаните (рейтингови), срамно евтини и извънредно положителни дългогодишни излъчвания на малкия екран. Тъй като аз го измислях, проведох, пишех, инсталирах и водех - съм го приела доста персонално и съм била в болница с заплаха за живота. Но в този момент се оправям и считаме да продължим. Не съм спекулирала по тематиката, тъй като не желая да бъда жертва, а честен победител.

Затова и нямаше митинг в наша отбрана - обаждаха ми се доста от нашите скъпи посетители, с цел да ме питат " Кога е митингът? ", имахме голяма социална поддръжка, само че аз още не можех да се подвигна на крайници. Получихме премията на Съюза на българските публицисти за специфичен принос в публицистиката и това ни даде убеденост, че не сме сами. (Емеблематично това се случи в деня, в който те направиха митинг пред Народно събрание " Не убивайте публицистиката в България!!!) Така че сме решени да действаме. За страдание към този момент другите малките екрани мълчат.

Но ние няма да се откажем. Измислила съм го! Искаме да стартираме да го вършим онлайн от столичен клуб (имаме предложения), променено и още по-истинско, с аудитория! И да го излъчваме онлайн, до момента в който чакаме да се появи задоволително професионална, добра и свободна духом телевизия, която да ни цени и заслужава.Дотук добре, само че единствено наемът на трикамерен ПТС коства сума ти пари, а също така ни трябват озвучаване, осветяване, микрофони, механически екип, оператори, звук режисьор... Освен креативния екип - ние сме дребен и обединен екип, само че и ние сме там, нали. Всички ние имаме дипломи, учили сме за това, ние това работим - това е голям и уморителен труд, с който се занимават все по-малко експерти. (Вижте качеството в медиите!) И ние, въпреки и скромни идеалисти, го работим извънредно професионално.

Така че за задачата ни е необходим бюджет - непретенциозен, само че въпреки всичко бюджет. Търсим сериозен спонсор. Ако вие или някой ваш прочут би желал да влага в българската просвета и изкуство, и в едно от последните смислени излъчвания в ефира, молим да ни дадете знак. Гарантираме огромна интернет гледаемост - публикацията ми за “Края на елитите” е била прочетена от 500 000 души онлайн, значи още има вяра! И умна, любопитна, естествена и образована аудитория! Ура! Много от нашите фенове живеят и по огромния, необятен и забавен свят, само че доста са си тук, в България!

Както се споделяше в една обичана книга на Илф и Петров: “Делото за помощ на давещите се - дело на самите давещи се.” Благодарим ви от сърце! "

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР