След като преболедува набързо COVID-19 премиерът Бойко Борисов се на

...
След като преболедува набързо COVID-19 премиерът Бойко Борисов се на
Коментари Харесай

След поредното ”риалити” на Борисов възмущението е като порой

След като прекара небрежно COVID-19 министър председателят Бойко Борисов се на фейсбук-сцената си. Поредното риалити шоу от джипката му провокира проливен дъжд от мнения, множеството отрицателни. Главната причина - до момента в който лечебните заведения са в колапс на задната седалка в джипа на премиера бяха натоварени здравния министър и шефът на ”Пирогов ” които бяха придуни да прегледат маркировката следващото шосе, на което се възхити министър-председателят на България.
Цялата дрънканица на Борисов, която най-вероято ще остане в историята с култулата имитация " Балтов, виж каква маркировка! " може да видите

Коментарът на сътрудника ни Джесика Вълчева може да видите

Ето и част от мненията във Facebook:

Аниматорът Теодор Ушев:

Ситуацията в България наподобява отчайваща. 80% от околните ми са заболели, хора умират, в лечебните заведения към този момент даже с връзки не одобряват. На първо място по смъртност и заразяване сме. И в това време един безумец продължава да безчинства и приказва нелепости, да отхвърля да предприеме ограниченията, които всички виновни държавни управления одобриха. И си купуват военни корабчета! Това, което тези кретени от държавното управление вършат може да се назова единствено по един метод - геноцид! Хора, пазете се сами, тъй като имате за ръководещи редки психопати!

Журналистът от " Свободна Европа " Полина Паунова:

В момента работи, споделя министър председателят Борисов и прави едно изключително въртеливо придвижване с ръчица. Става дума за права от автомагистрала. Мястото, на което се развива това деяние е, доста ясно, джипката. А аудитория на демонстративния строителен напредък са здравният министър и шефът на Пирогов.
Първият няколко часа по-рано цитира Мартин Лутър Кинг пред националното посланичество. Вторият обичайно изяснява в някоя телевизия какъв брой е тежко ситуацията с COVID-19. На маркировката показвана им от Борисов... царува тиха, съгласна възхита (от задната седалка).
Как беше споделила поетесата, само че не за страната си, а за душата си: “тая дребна, паянтова лудница”.

Пиар специалистът Мартин Димитров:

Борисов телом още веднъж е здрав, само че менталното му положение е пагубно.
Трябва да си доста необикновен перверзник, когато хората умират, в лечебните заведения е пъкъл, няма коли за спешна помощ, няма медикаменти и смут е сковал нацията, да натовариш проф. Балтов и ботоксовата принцеса на държавното управление Костадин Ангелов, и да тръгнеш да им показваш пътища и маркировки.
Нямам визия дали този човек въобще схваща, че незавършените му пътища не са нещото, което вълнува някого сега. Нямам визия дали този човек въобще прави оценка сериозността на опасността.
Или, тъй като той към този момент има антитела, всичко е тъкмо, по този начин ли?
Ненормалник.
#оставка

Журналистът Генка Шикерова:

Борисов демонстрира от джипа новите мостове на шефа на Пирогов! Двама доктори в колата, а фърлихме сичко на първа линия и лекарите депутати дори. Балтов, виж каква маркировка!!!!

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР