След като повече от година не близва капка алкохол, Миро

...
След като повече от година не близва капка алкохол, Миро
Коментари Харесай

Миро: След алкохола, спрях и порното

След като повече от година не близва капка алкохол, Миро е спрял да гледа и порно, призна самият той в изявление за „ Шоуто на Николаос Цитиридис”. Изпълнителят бе безапелационен, че гледането на филми за възрастни крие тъкмо толкоз рискове, колкото използването на дрога и пиячка. „ Първо гледаш едно нещо-става ти забавно, после-друго, най-после прекрачваш една граница, която не трябва да бъде прекрачвана”, изясни Миро.

Той не скри, че получава мръсни оферти в обществените мрежи от дами, като изключително настоятелни били норвежките, само че даже не ги отваря, тъй като е щастливо женен. Припомняме, че Миро и половинката му Ели подписаха брак през август 2016 година на красивия гръцки остров Корфу. Тя живее в Лондон от години, а когато се срещнали след концерт на дует „ Каризма”, била даже женена.

След като се разделила с тогавашния си брачен партньор, се венчала за изпълнителя и през днешния ден двамата са доста щастливи, макар че не се виждат всеки ден. Ресторантът, който Ели менажира, е бил класиран в топ 5 измежду най-хубавите заведения в британската столица, похвали се Миро.

фотография:инстаграм миро
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР