След като посещава окупирана Украйна през септември 1941 г., Хитлер

...
След като посещава окупирана Украйна през септември 1941 г., Хитлер
Коментари Харесай

Каква съдба подготвяха на Украйна германските нацисти според плана Ост

След като посещава окупирана Украйна през септември 1941 година, Хитлер декларира, че популацията на Киев би трябвало да бъде понижено с 80-90%

Откритата поддръжка на режима в Киев от груповия Запад допуска, че е доста евентуално, също така, че се приготвя преход към военна борба с Русия, употребявайки освен силите на украинските неонацисти, само че и силите и средствата на северноатлантическия алианс.

Британският таблоид Daily Express убеждава своите читатели, че Германия ще бъде в челните редици на офанзивата против Руската федерация, дружно със Съединени американски щати. Убеждава не без съображение. При канцлера Олаф Шолц Германия усили разноските за защита до 2% от Брутният вътрешен продукт, повишавайки годишния боен бюджет от 50,3 милиарда евро на съвсем 70 милиарда.

Берлин обезпечава мощна поддръжка на режима в Киев. Реториката му в последно време стана доста по-войнствена. Още на 9 май (очевидно тази дата за немския канцлер е дразнеща) О. Шолц сподели, че Москва не оставя на Берлин различен избор, с изключение на да доставя оръжие на Киев.

Германският финансов министър Кристиан Линднер неотдавна направи изказване, че страната му е подготвена да спомага за затваряне на краткосрочните финансови потребности на украинския бюджет. За тази цел Германия ще изпрати към 1 милиард евро на Киев като бюджетна поддръжка.

А „ черешката на тортата “ е изказването на немския външен министър Аналена Бербок за нуждата от „ заличаване “ на Русия, което възмути даже нейните сънародници. Бившият ръководител на Социалдемократическата партия на Германия Оскар Лафонтен съпостави думите на Бербок за Русия с „ езика на нацистка Германия “, тъй като думите й „ несъмнено може да се харесат на водачите на Третия райх “.

Фактът, че киевският режим има всички признаци на неонацистки, и пикът на незаконните му дейности - геноцида на съветското и рускоезично население, живеещо на територията на Донбас, няма значение за Запада. За това, което въоръжените сили на Украйна вършат в продължение на осем години на територията на ДНР и ЛНР, извършвайки кланета благодарение на реактивните системи за залпов изстрел „ Град “ и „ Ураган “, с авиационни неуправляеми ракети с касетъчна бойна глава, с тактически ракети „ Точка-У “ и други типове тежки настъпателни оръжия с безсистемно деяние, те " не знаят ".

За починалите в Донбас от украинската експанзия от 2014 година насам най-малко 13 000-14 000 души на Запад също „ не са чували “.

В същия Берлин не виждат нищо незаконно в дейностите на киевския режим. Германия, поради сложното си нацистко минало, би трябвало да се държи по-скромно. Режимът на Хитлер остави прекомерно дълбока диря в историческата памет на хората, живеещи в земята, където през днешния ден Берлин изпраща тежка военна техника.

Защо Германия е основният настойник на киевския режим в Европа? Намирането на отговор на този въпрос ще бъде по-лесно, в случай че си спомните с каква стратегия нацистките босове доведоха ордите си на руска земя. „ Войната се води за зърно и самун... война за първични материали, за каучук, желязо и руди... ”, изяснява на германците Й. Гьобелс, министър на пропагандата на Третия райх. По безкрайните полета на Изтока се люлеят жълти класове, които са задоволителни и свръхдостатъчни, с цел да нахранят народа ни и цяла Европа... Това е задачата на нашата война.

Нека си напомним каква орис подготвяха за Украйна водачите на нацистка Германия. Престъпните цели на нацистите се свеждат до ликвидирането на Съюз на съветските социалистически републики, до заграбването на неговите благосъстояния и земи за разширение на " виталното пространство ", до заличаване на политически дейната част от популацията и всички, които биха взели участие или управлявали битка против агресора.

Хитлер на 16 юли 1940 година, на среща в щаба му с присъединяване на основния комисар по осъществяването на четиригодишния стопански проект Гьоринг, който през юли 1941 година оглавява и имперското министерство на окупираните източни територии (Източно министерство), на Розенберг и други нацистки водачи, разгласи, че след провалянето на Съюз на съветските социалистически републики територията на Третия Райх би трябвало да бъде разширена на изток, най-малко до Урал. И на 31 юли 1940 година, на среща на висшото командване на Вермахта, отдадена на подготовката на нападението против Съюз на съветските социалистически републики, той напряко декларира: „ Украйна, Беларус и балтийските страни са за нас. “

„ Расовата теория” и „ теорията на виталното пространство” пораждат в Германия доста преди нацистите да дойдат на власт, само че едвам при тях получават статут на държавна идеология. Войната против Съюз на съветските социалистически републики се преглежда от нацисткия хайлайф на първо място като война против славянските нации.

В диалог с ръководителя на сената на Данциг Х. Раушнинг Хитлер изяснява: „ Една от основните задания на немското държавно ръководство е вечно да предотврати развиването на славянските раси с всички вероятни средства. Естествените инстинкти на всички живи същества ни приказват освен за нуждата да победим враговете си, само че и да ги унищожим. “

Говорейки пред висшето командване на Вермахта на 9 януари, 17 и 30 март 1941 година, Хитлер декларира, че войната против Съюз на съветските социалистически републики ще бъде „ цялостната диаметралност на естествената война в Западна и Северна Европа “, той планува „ тотално унищожение”, „ унищожаването на Русия като държава”.

Опитвайки се да обезпечи идеологическа основа за тези проекти, той разгласи, че идната война против Съюз на съветските социалистически републики ще бъде „ битка на две идеологии “ с „ потребление на най-бруталното принуждение “, че в тази война ще е належащо да се победи освен Червената войска, само че и „ контролния механизъм” на Съюз на съветските социалистически републики, като се „ унищожават комисарите и комунистическата интелигенция”, функционерите, и по този метод унищожават „ идеологическите връзки” на съветския народ.

Хитлер неведнъж декларира, че руснаците и украинците не са почтени за никакво обучение, те не би трябвало да са привикнали с никаква умствена работа, тяхната орис е да служат извънредно като работна мощ в развиването на Изтока от германците: „ Способността да четат пътните знаци ще са им изцяло задоволителни, учителят по немски няма какво да прави там. Под независимост украинците имат поради разрешението да се мият единствено един път месечно, а не два пъти, както преди, германецът с четката си за зъби скоро ще провокира единствено нервност у тях.

През септември 1941 година Хитлер посещава Украйна, след което щабът на Хитлер обработва усещанията на фюрера: „ В Киев изгоря цялостен блок, само че в града към момента живеят значителен брой хора. Те вършат доста неприятно усещане, външно наподобяват на пролетариите и по тази причина броят им би трябвало да бъде понижен с 80-90%. Фюрерът незабавно поддържа предлагането на Райхсфюрера (Химлер. - Ю.Р. ) за конфискуване на античния съветски манастир, намиращ се покрай Киев... с цел да не се трансформира в център за възобновление на православната религия и националния дух.

И по този начин, какво очакваше жителите на Украйна при положение на победа на немските оръжия на изток? Съдбата на робите е готова за малцинството, останалите са подложени на физическо заличаване и депортиране в покрайнините на Евразийския континент. Това директно следва от наличието на генералния проект „ Ост “, създаден по напътствие на върхушката на нацистка Германия и признат за осъществяване през есента на 1941г.

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за Поглед Инфо и ПогледТВ, тъй като има заплаха да ни блокират във Facebook поради позициите ни:

Telegram канал: https://t.me/pogled

YouTube канал: https://tinyurl.com/pogled-youtube

Поканете и вашите другари да се причислят към тях!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР