След като пообиколи света, Андреа изглежда е избрала да се

...
След като пообиколи света, Андреа изглежда е избрала да се
Коментари Харесай

Андреа заживя окончателно в Румъния? С кого дели ето тази спалня в северната ни съседка?!

След като пообиколи света, Андреа наподобява е избрала да се закотви в Румъния, разбра HotArena.

По всичко проличава, че тя прекарва забележителна част от времето си точно в северната ни съседка. Фото от формалните й профили в обществените мрежи я демонстрира непосредствено от спалнята й в Букурещ. От клю-клю станциите шушукат, че блондито трайно се е преселило там и даже си е наела първокласен дом, който да населява. Не е изключено да си е закупила парцел, защото в действителност по-често е засичана в Румъния, в сравнение с в България.

Впечатление прави, че половинката й - Кубрат Пулев, посещава напълно разнообразни дестинации от тези на Андреа. Когато тя е била в Кипър, той пък се е отбелязал от Чикаго, а в този момент той е в Палма де Майорка, а тя - в Букурещ…

В края на предишния месец се заприказва, че Кобрата бил гневен от изтеклото в интернет видео от нейно присъединяване, на което почитател й снима дупето под полата. Дори се появиха спекулации, че двамата с боксьора са се разделили поради това.

Различните им местоположения ненапълно удостоверяват хипотетично клюката, че може би в действителност не са дружно. Тогава остава тайнственост с кого Андреа дели тази голяма спалня , която виждаме на фотографията.

Нищо чудно поради работата й да се е закотвила в Румъния, защото тя е близка с много хитмейкъри и музиканти там, с които от дълго време работят дружно. След като напусна „ Пайнер “, русокоската изрично сподели с дейностите си, че в България й е тясно, а в чужбина я боготворят, и реши да насочи творчеството си към по-мащабните хоризонти.

Пулев, макар че качва екзотични фотоси, на които скача от скали в красивите млечно-сини води на Палма де Майорка, не се е отдал на цялостни удоволствия, а е там на подготвителен лагер.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР