След като поноси роклята на Мерилин Монро и я посцепи,

...
След като поноси роклята на Мерилин Монро и я посцепи,
Коментари Харесай

Ким Кардашиян купи прочуто бижу, носено от принцеса Даяна за 197 453 долара

След като поноси роклята на Мерилин Монро и я посцепи, в този момент Ким Кардашиян се прицели към движимост на друга известна жена - принцеса Даяна. 

В сряда 42-годишната богаташка купи медальон с кръст Атала, носен от принцеса Даяна, на годишния търг на " Sotheby's Royal & Noble ". Четирима души са наддавали за кръста. Колекцията от бижута на Кардашиян стана доста по-царствена, отбелязва по този мотив " People ". 

Принцеса Даяна носи това украшение на благотворителна галавечеря в Лондон през 1987 година, в поддръжка на родилки и бременни дами. Тогава бе облечена в лилава викторианска кадифена рокля от Катрин Уокър.

 
Кръстът Атала, е медальон от 20-те години на предишния век от дизайнера на първокласни бижута " Garrard ". Кръстът е закупен за първи път от " Garrard " от починалия предприемач Наим Атала през 80-те години на предишния век и около другарството си с Даяна, Атала е съумял да й го заеме няколко пъти в продължение на няколко години. 
 
Бижуто е считано за еднократна частна поръчка от " Garrard " и съставлява самоуверено и цветно парче, украсено с квадратни аметисти с акцент от кръгли диаманти. Кръстът има общо тегло на диаманта почти 5,25 карата.   Ръководителят на отдела за бижута " Sotheby's " в Лондон, Кристиан Спофорт разяснява:  " Радваме се, че това произведение откри нов живот в ръцете на друго международно известно име. Бижута, притежавани или носени от починалата принцеса Даяна, доста рядко се появяват на пазара, изключително такова като кръста Атала, който е толкоз пъстър, самоуверен и характерен ". 
Според осведомени кръстът е бил носен единствено от принцесата и след гибелта й не е бил виждан обществено до момента. 

" До известна степен този необикновен медальон е знак на възходящата самонадеяност на принцесата в нейния избор на облекла и бижута в този съответен миг от живота ѝ ", разясняват осведомени. 

 
Кардашиян и преди е проявявала интерес към исторически фешън продукти, в това число рокля на Мерилин Монро, която носи на миналогодишната церемония вечер в музея " Метрополитън " в Ню Йорк. През май 2022 година Кардашиян разкри, че е отслабнала с 7-8 uh, с цел да се побере в " емблематичната " рокля, която й беше дадена на заем от музея " Ripley's Believe It or Not! ". Тогава Ким я посцепи на няколко места, макар старанието ѝ да отслабне. 
Монро се появява с нея по време на известното й осъществяване през 1962 година когато пее " Честит рожден ден " на американския президент Джон Кенеди.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР