След като понатрупа опит и в областта на кинорежисурата, актьорът

...
След като понатрупа опит и в областта на кинорежисурата, актьорът
Коментари Харесай

Бен Афлек и Дженифър Гарнър се събраха?

След като понатрупа опит и в региона на кинорежисурата, артистът Бен Афлек още веднъж е във вихъра си и снима следващия си филм на Хаваите.

Там обаче звездата от „ Арго “ не е самичък, а дружно с някогашната си брачна половинка – актрисата Дженифър Гарнър, и трите деца на двойката.

Поразпадналото се семейство беше там за великденския уикенд. Значи ли това, че помиряването сред двамата е в забрадка вързано и че Афлек и Гарнър са се събрали?

Звездната фамилия беше за малко видяна да се любува на делфините и морските лъвове в парка и изглеждаше по този начин, като че ли в никакъв случай не са е разделяла, написа People, представено от Woman.bg.

Но за отчаяние на почитателите, които се надяват, че някогашната двойка в скоро време може още веднъж да се събере, това няма да се случи. Гарнър и Афлек са прекарали почивката си на Хаваите безусловно разграничени един от различен. Докато Афлек се е забавлявал, заобиколен от децата си, които са на възраст от 5 до 12 години, Гарнър се е наслаждавала на превъзходните естествени забележителности в компанията на своя другарка – фитнес инструкторката Симон Де Ла Рю.

Вижте още тук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР