След като получи руски паспорт и стана официален представител на

...
След като получи руски паспорт и стана официален представител на
Коментари Харесай

Холивудска звезда с мераци да стане губернатор на Приморския край

След като получи съветски паспорт и стана формален представител на съветското Външно министерство, холивудската екшън звезда Стивън Сегал изяви мераци да стане губернатор на Приморския край.

" С наслаждение бих оглавил този район, защото аз съставлявам ползите на президента Владимир Путин “, са точните думи на артиста. Желанието на Сегал не е инцидентно – той призна, че неговите предшественици по бащина линия са точно от Приморието, прецизира " Монитор ". Затова, по думите му, изпитвал необикновен интерес към този край.

" Аз непрестанно желая да опознават Приморието, да навестявам все нови и нови места, и да стана ваш губернатор “, не крие властовите си упоритости холивудската звезда. По-рано стана ясно, че Сегал възнамерява да открие в Русия своя школа по айкидо, като се чака първият военен клуб да проработи в Москва. Пресата напомня, че в края на август т.г. артистът се записва в новата си татковина като самостоятелен бизнесмен.

" Просто мистър Сегал прекарва в Русия към 70-80% от времето си и по тази причина е разумно да се легализира. По този метод ще има някаква данъчна база и умерено ще продължи своята активност “, изясни неговият представителя Анар Рейбанд. Той уточни още, че филмовият актьор не желае да бъде като " някои непознати жители, получили съветско поданство, само че отказващи да си заплащат данъците “.

" Г-н Сегал не желае да го гонят след това съдия-изпълнители “, добави представителят му. За специфичен представител на Министерство на външните работи изпълнителят на екшън функции бе назначен на 4 август. На новата си служба в дипломатическото ведомство той дава отговор за руско-американските филантропични връзки и общото културно завещание, като за тази си активност получава съответното парично заплащане.

Сегал получи съветско поданство през ноември 2016 година, като паспортът му бе връчен персонално от Путин. През същата година артистът стана жител и на Сърбия, като обаче резервира американското си поданство.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР