След като получава демо на музиката от хит-мейкъра Искрата, Дара

...
След като получава демо на музиката от хит-мейкъра Искрата, Дара
Коментари Харесай

Дара Екимова пее на гръцки в новата си лятна песен

След като получава демо на музиката от хит-мейкъра Искрата, Дара Екимова написва британския текст на песента за една нощ. За гръцкия припев, младата певица се обръща към одобрената авторка на музикални текстове Дони Чачова.

На въпроса, за какво е комбинирала британски и гръцки в лятната си ария, самата Дара дава отговор: „ Исках да опитвам с език, който е друг от испански. Със „ Sagapao” демонстрирам, че гръцкият език може напълно естествено да се впише в поп и денс музиката.”

Думите в песента, певицата насочва към своя обичан, а Искрата облича посланието в универсалния език на музиката, помагайки му да допре сърцата на всички влюбени, които споделят летните страсти, където и да се намират по света. Младите създатели незабавно влизат в студиото на Светилин Къслев, Star Light, и за един ден записват новия летен шлагер. В хода на работата по „ Sagapao” Дара Екимова взема решение да предложения Искрата да се включи в песента. Хитовият реализатор с ненаситност приема поканата и самичък написва текста на своята част.

Само няколко дни по-късно Дара Екимова и Искрен Тончев – Искрата се насочат към екзотична дестинация край Варна, където към този момент ги чакат Павлин Иванов - Башмоушън и неговия екип. Вдъхновена от ритъма на музиката, хореографката от паметния варненски денс-център The Center, Мариела Станчева – Ел, основава атрактивен и съвременен танц. Във видеото към „ Sagapao” вземат участие танцьорките Вивиана Димова и Дарина Хараланова, облечени в бански костюми от настоящата сбирка на българския бранд DE JUJU, основан от младата дизайнерка Женя Желязкова.

По време на двата снимачни дни Дара Екимова сменя четири визии, дело на топ-стилиста Стоян Апостолов – Стоянски. Стилните рокли са предоставени от бутик Cliché, а особено за хореографията надареният експерт проектира алено, дантелено боди, с колан от копринени воали в жанр Бионсе, създадени от родни дизайнери, обединени под марката Imane. „ Умишлено се стопирах на български марки.”, споделя Стоянски, дни преди реализацията на видеото и добавя: „ Исках да покажа, че в България се основава качествена мода, а млад и надарен реализатор като Дара Екимова е най-подходящото лице, което може да изрази елегантността, стила и изяществото на моделите, които по нищо не отстъпват на нито една международна марка!” Шикозният грим на Дара Екимова, Вивиана Димова и Дарина Хараланова е поверен в ръцете на Цвети Борисова, а прическите на участниците в клипа са дело на Таня Георгиева от Violett Studio, част от Christian Of Roma.Цялостната визия е допълнена от аксесоарите на XO, които се погрижиха и за стайлинга на Искрен Тончев – Искрата.

Две местоположения, два снимачни дни, буйни огньове и морски талази са натурален фон на видеото към песента „ Sagapao”. Прогнозата за проливни дъждове, едвам не проваля фотосите, и до момента в който в морската столица се изсипва разхлаждащ летен дъжд, над снимачната площадка, наоколо до Варна, грее жарко слънце. Успешният край в последния снимачен ден Дара Екимова, Вивиана и Дарина отпразнуваха на Морска гара, Варна, където се потапят в тематичната атмосфера на лятното гръцко меню на верига заведения за хранене Хепи. Увлечени в смях и вкусни изкушения трите девойки не пропуснаха да зарадват посетителите, изпълнявайки атрактивния танц към песента „ Sagapao”.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР