След като половинката на Кубрат Пулев отправи няколко обиди към

...
След като половинката на Кубрат Пулев отправи няколко обиди към
Коментари Харесай

Андреа пак скочи на Мира Добрева: Много ме е страх като остарея, да не започна да се излагам като нея


След като половинката на Кубрат Пулев насочи няколко обиди към журналистката относто агресивното й държание към Ваня Костова във „ ВИП Брадър “, реакцията на Мира не закъсня. Тя нападна Андреа там, където най-вече я боли сега – наднормените килограми, с които се бори напоследък, написа ПИК.

„ Хм, Андреа… Доколкото знам е тромава и нищо не тренира. И косата й може би й е натежала, също както и миглите й, а може би и силиконът “, произнесе се Добрева.

Гаджето на Кубрат Пулев обаче не заглъхна, а таман противоположното – нанесе следващ удар. „ Много ме е боязън когато остарея, да не стартира да се посрамвам и да върша нелепи обиди към по-млади девойки, за да ги унижа. Когато напредна в годините си се надявам мощно да бъда образец за подражателство, освен с дейностите си, само че и с постъпките. Разумът не идва с годините, явно се раждаме с него.

Ако съм защитила Ваня Костова, то е тъй като в нея видях и припознах бабата, която ме е отгледала и, която ми липсва всеки ден. Лошо е, че точно аз би трябвало да приказвам за уважението, което би трябвало да имаме към по-възрастните. Но несъмнено това е въпрос на образование “, написа строг русокоската в обществените мрежи.
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР