След като показа на всички в Instagram, че първият сняг

...
След като показа на всички в Instagram, че първият сняг
Коментари Харесай

Мария Шарапова отмаря на частен остров

След като сподели на всички в Instagram, че първият сняг в Ню Йорк несъмнено не ѝ харесва, Мария Шарапова се реалокира на надалеч по-топло и прелестно място. Тя избяга от неприятното време и отиде на остров Некер в Тихия океан.

Тенисистката качи няколко фотоси от екзотичната си отмора, с които зарадва своите почитатели. На една от тях тя е по бански, носеща ефирна риза, а на друга си почива покрай лазурния бряг.

„ Тук няма сняг “, означи Маша. Много от почитателите я поздравиха за визията ѝ.

Шарапова е избрала да си отпочине на частния остров на милиардера Ричард Брансън. Но не е сама, с нея е новата ѝ възлюбена – Александър Гилкс, означават локални медии и показват, че двамата са дали луди пари за почивката.

Преди няколко дни спортистката разгласява фотография от летището. На нея тя е по спортен екип, бели маратонки и носи кафява лятна шапка на главата си. Текстът към фотоса гласи, че тенисистката си е не запомнила зимното палто, само че то няма да ѝ би трябвало за мястото, на което отива.

В средата на септември Шарапова завърши тенис сезон 2018 заради контузия. Тя не можа да взе участие на шампионатите в Пекин, Тянцзин и Купа Кремъл, само че за сметка на това има задоволително свободно време, което да прекара с обичания си.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР