След като по време на международното изложение в Женева станахме свидетели

...
След като по време на международното
изложение в Женева станахме свидетели
Коментари Харесай

Новата Toyota Corolla седан вече и като хибрид

След като по време на международното изложение в Женева станахме очевидци на премиерите на версиите хечбек и комби на новата Toyota Corolla, в този момент марката разпространи първата информация и за класическото осъществяване седан на модела. Основен акцент при новото пазарно предложение на компанията е този, че в Европа колата ще се предлага за първи път и в хибридна трансформация.

Седанът на новата Toyota Corolla е разработен на същата платформа като хечбека и комбито, като междуосието му от 2700 мм обещава необятен интериор. В оборудването на третото попълнение в семейството на модела идва и с редица технологични новости, в това число система за безжично зареждане на мобилен телефон, бордова мултиведина и инфо-комуникационна система с 8-инчов екран, 10-инчов прожекционен head-up екран и други.

Новата Corolla Sedan, която ще се създава в Турция и ще бъде налична в Европа през първата четвърт на идната година, ще се предлаг с избор сред две задвижвания. Първият от разновидностите е с 1.8 литрова самозареждаща се хибридна система със 122 конски сили, а вторият е 1.6-литров със 132 конски сили.

По отношение на сигурността, от Toyota предлагат адаптивен круз надзор, система Pre-Collision System (PCS) с функционалност за разпознаване на пешеходци и велосипедисти (само през деня), система за задържане на транспортното средство на пътното платно, автоматизирани фарове и други.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР