След като по-рано Monolith обеща, че ще спре всички микротранзакции

...
След като по-рано Monolith обеща, че ще спре всички микротранзакции
Коментари Харесай

Middle-Earth: Shadow of War вече е без никакви микротранзакции

След като по-рано Monolith даде обещание, че ще спре всички микротранзакции в Shadow of War, разработчикът публично отстрани всяка диря от тях с последния ъпдейт. Освен това в играта може да видите и доста други промени и модификации.

Monolith направи доста промени в Shadow of War, съответстващи с премахването на вътрешните покупки. Сега всички орки, добивани през Онлайн Вендети или надпревари се отключват през Гарнизона. Орките към момента би трябвало да преминат трениране и играчът към момента може да ги усъвършенства в борба и да ги трансформира. Това обаче се прави чрез Мириан. Можете да променяте и вашия воин по нови способи. Добавени са влиятелни умения и равнището на почитателите е увеличено до 80. Самото повишаване на равнища е по-бързо. Това се дължи на множеството опит, добиван през Nemesis задачи, капитани и онлайн завоевания. Достъпни са извънредни скинове. Сега можете да играете като Целебримор, Елтариел или Баранор.

Monolith адресира и всички проблеми с акцията на играта. В доста ревюта имаше недоволство от бавното протичане на Войните на Мрака. Тази секция е преименувана „Епилог“ с нова история от Шелоб, кралят на вещиците, и Тъмния Талоин. Епилогът ви носи нови награди – маски на Назгулите и нови бойни умения.

Други промени включват – деактивация на Savior опцията, в случай че не желаете никой да се намесва в дуелите. Последователите към този момент може да ви изненадат с дарове. И доста други модификации.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР