След като по-рано днес съдът пусна от ареста бившия пиар

...
След като по-рано днес съдът пусна от ареста бившия пиар
Коментари Харесай

Жената с бастуна от Орлов мост искала да попита защо гражданите не могат да минават

 След като по-рано през днешния ден съдът пусна от ареста някогашния пиар на Район " Младост “ Петър Кърджилов, пред камерата на bTV застана старата жена, поради конфликта с която той беше арестуван.

В петък на Орлов мост тя беше избрана като " подбудител “. Тя ни позволи в дома си, който, обратно на това, което чухме от нея при конфликта, не е в провинцията, а в София.  " Жената с бастуна “, както я нарекоха в обществените мрежи, в действителност се споделя Лиляна Тасева. Тя взема решение непринудено да отиде при протестиращите – тъй като чакала дълго градския превоз:

" Целта ми беше да попитам " Защо сте тук? Какво по-точно желаете? Защо пречите освен на мен, а и на останалите жители за свободно прекосяване? “. По думите ѝ предходна " през някакви отпадъци зелени – треволяци ли бяха, хартия... абе, някакви отпадъци зелени на самия асфалт “ (надписът " Оставка “ – б.р.), при което " някакъв господин изрева гръмогласно " Госпожоу, госпожоу ". Отидох, крещя: " Слушам Ви, какво има? “. 

В народен ефир тя влезе в конфликт с Кърджилов, който я заля с вода, а по-късно се сбориха за бастуна ѝ след неин опит да го удари: " Не мога да знам от какво в този миг несъответстващият във всеки аспект на думата Петър Кърджилов, който не го и познавам, е бил толкоз персонално обиден “. Работеща като здравна сестра, Тасева дефинира като " лапсус “ представянето си като " лекар Тодорова “ – употребявайки бащиното си име. Признава, че е симпатизант на ГЕРБ.

И споделя, че е разтревожена и обезпокоена от реакцията на хората към нея и околните ѝ.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР