След като по-рано днес ГЕРБ се повече с Продължаваме промяната

...
След като по-рано днес ГЕРБ се повече с Продължаваме промяната
Коментари Харесай

След проектокабинета ГЕРБ не хареса и управленската програма на новата коалиция

След като по-рано през днешния ден ГЕРБ се повече с " Продължаваме промяната - Демократична България " за държавно управление поради нежеланието кабинет, партията на Бойко Борисов разкритикува и управническата стратегия, по която двете обединения работиха в експертни групи през последните дни. Зам.-председателят на партията Томислав Дончев заключи резултата от работата с извода, че е свършена доникъде. Той регистрира, че в секторите спорт, земеделие, просвета, външни работи и защита са възприети огромна част от предложенията на ГЕРБ.

След като показаха част от изводите си Дончев добави, че след дейна интервенция от страна на ГЕРБ програмата може да бъде приключена. Уточни обаче, че в идните диалози с останалите политически сили партията на Борисов ще показа единствено своя вид на управническа стратегия. " Демонстрирахме самообладание и големи старания, с цел да стигнем до трите стъпки, които могат да образуват общо ръководство - законодателна стратегия, управническа стратегия и държавно управление. (...) Загубихме много време, което можеше да бъде отдадено на законодателна активност, с цел да ги образоваме по какъв начин се написа управническа стратегия. Идва време за сериозна работа ", приключи водачът на депутатите на ГЕРБ в Народното събрание Десислава Атанасова.

От четвъртък (4 май) ГЕРБ стартира експертни срещи с представители на Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, " ИТН " и " Възраждане ". След като мине първият стадий от диалози, ще има и лидерски срещи, посочи Атанасова.

Подробности очаквайте по-късно на.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР