След като по-рано днес бе разкрита тайната за това какво

...
След като по-рано днес бе разкрита тайната за това какво
Коментари Харесай

Сензация! Разкриха най-тъмните тайни на Меган Маркъл! Няма да повярвате какво е правила години наред

След като по-рано през днешния ден бе разкрита тайната за това какво скри актрисата и бъдеща брачна половинка на принц Хари Меган Маркъл, откакто изтри профила си в Инстаграм, в този момент се разбра, че тя е водила скришен интернет дневник. В него анонимният създател е описвал себе си като прохождаща актриса, която прави „ всичко допустимо “, с цел да се възкачи на звездния хоризонт. Анонимният интернет дневник на Меган е извънредно смело прям.

Той е писан в жанр „ изповед “. Авторът му – прохождаща актриса в Холивуд – има много лют жанр на изложение и око за детайла. В него са разказани триумфите на актрисата, разтърсванията, претърпени от нея, и по какъв начин „ тя прави всичко по силите си “, с цел да се възкачи на звездния хоризонт.

 Author of the diary of a struggling Hollywood actress revealed as Meghan Markle. Markle is seen above in a previously unseen modeling shot

Някои елементи от него демонстрират нескрито мрачната страна на Холивуд. Тираничните шефове на кастингите, съперничките „ кучки “, с които Меган се е борила за функции, и хиперамбициозните продуценти, които се държат с елементарните артисти, като с „ работни магарета “, нареждайки на лекари да ги инжектират с витамини, с цел да може фотосите да продължат до късно.

 Model behavior: Prince Harry`s wife-to-be poses up in a never-before-seen modeling shot

Тя също излага на показ „ целия си набор от страсти “, които тя е чувствала по пътя към звездния си триумф и съпътствалите го провали. В дневника се разказва по какъв начин самочувствието на Меган, получавайки някоя роля, е скачало до небето и са започвали да хвърчат тапи от шампанско, само че когато е била отхвърляна, тя „ по през целия ден ревала в леглото си в компанията на бутилка вино и кутия бисквити “.

 The Suits actress is revealed to be behind the secret diary. She simply called herself ‘The Working Actress’ and used a silhouette of an empty director’s chair as her logo. Above she is pictured in a never-before-seen photo

Униженията са били всекидневие, а финансовите компликации били неин най-хубав другар, до момента в който актрисата не получила самопризнание. „ Трябваше да приключа участието си в профсъюза на актьорите, да взимам пари назаем, да работя тук-там, които ненавиждам, да понасям да се държат с мен, като с ла*но, да целувам артисти с вонящи уста, да рева часове наред, тъй като просто не устоях “, написа анонимната авторка, за която се знае, че е Меган Маркъл.

 She remained incognito and wrote her final piquant post, in the summer of 2012, whereupon she signed off from the internet without a word of explanation or farewell

Младата актриса също разказва, без задръжки, какъв брой неудобно е било да се играе любовна сцена с артист, чиято пристрастеност към специалността била към този момент тотално изчерпана.

 She described herself as a struggling actress `hustling` to reach stardom in the diaries. She is seen above posing in a photoshoot

Очевидно, Маркъл не е могла да подпише до болежка откровенняи си интернет блог, първият запис в който датира от януари 2010 година. Блогът е дотам добре написан, че е станал „ наложително четиво “ за всеки, който желае да стане прочут артист. По думите на специалисти от сектора, в случай че Меган го бе подписала, тя щеше да извърши „ професионално самоубийство “.

 ‘It was a way for her to vent her frustrations and try to have a voice in the industry. I think it was also a way to inspire other struggling actors — and herself, too — to keep going,’ a source said

Що се отнася до дълго скриваните полови извращения на Харви Уайнстийн, Кевин Спейси и другите скандални лица от сектора, Холивуд има традицията да крие много грижливо своите секрети и изобщо не би реагирал ласкаво на откровенията на прохождащата актриса. Затова Маркъл се назовава в блога „ Работещата актриса “. За лого е употребен силуетът на стол на режисьор. Актрисата отказала да заяви същинската си идентичност, даже когато медиите на мейнстрийма почнали трескаво да я търсят за изявленията.

Неизвестни до в този момент фамилни фрагменти на дребната Меган Марекъл


Тя траяла да пази анонимност и да написа своите пикантни постове. Последният запис в блога датира от 2012 година. След това „ Работещата актриса “ изчезва безследно без даже да каже сбогом.

Преди това обаче тя съумяла да опише огромния триумф, който е постигнала, печелейки ролята в огромен ефирен сериал.

Играта на догадки коя може да е „ работещата актриса “ стартира, откакто блогът бе отхвърлен от интернет.

Днес, написа в. „ Дейли Мейл “, може да свалим маската от „ Работещата актриса “. „ С оглед на позицията, която следва тя да заеме, ние добре разбираме вероятните претекстове за тайнствеността към блога. Въпреки това, излез от сенките, Меган Маркъл “, написа още изданието.

Разкритието, че годеницата на принц Хари стои зад въпросния блог, идва от безупречни източници в Калифорния. „ Това е бил метод, по който тя да освободи парата и да се опита да даде публичност за това, което се случва в промишлеността. Миля, че е желала също да въодушеви останалите прохождащи артисти – а може би и себе си –да не престават единствено напред “, споделя един от тях.
Възстановявайки някои от записите в блога и съпоставяйки ги със събития, случили се през живота на Меган, както и нейни думи в изявленията, аз разкрих задоволително доказателства, с цел да потвърдя, че точно тя стои зад мистериозния източник, който разкрива тайните на Холивуд, споделя още той.

В дневника, по-специално в ранната му част, актрисата разкрива какъв брой доста е била повлияна от първия си брачен партньор – холивудския продуцент Тревър Енгелсън, за който тя се омъжи през 2011 година, откакто живя с него шест години.

 The personal blog was filled with racy confessions, even after she got her big break (pictured are Prince Harry and Meghan in the Sunken Garden of Kensington Palace)

За задачата тя употребява недодялан език, преплетен с подмятания, както и негови отличителни изречения. „ Не отделяйте за нещо и пет минути, в случай че не сте подготвени да му посветите цели пет години “, поучава тя прохождащите артисти. Това е и мотото на Енгелсън, което той споделя в едно от своите изявленията.

Обявявайки началото на блога си, тя написа: „ Аз съм работеща актриса. Нямам задоволително кураж. Не съм звезда. Не съм в таблоидите. Аз съм момиче, което най-вече понякога да го разпознаят. Не работя като сервитьорка. Нямам странична работа. Аз съм от клуба на дребното щастливци, които си изкарват хляба, като от време на време си играят на преобличане “. „ Когато е добре, напряко е ужасно. Но останалите 300+ дни, е по-трудно в сравнение с може да си помислите. Скромност, мъчения, от време на време и оскотяване. Но в последна сметка всичко си заслужава. Хората постоянно разказват актьорите като хора, които „ са станали известни единствено за нощ “. Ето я действителността – нужни са години непостижим труд… добре пристигнали в пъкъла “, написа още тя.

Зад фасадата обаче Меган постоянно се усеща мощно обезпокоена и несигурна в себе си, по-специално сред последната и новата роля, когато се е чудила дни наред от кое място ще ѝ пристигна идната отплата. „ Плувах в отрицателни мисли по през целия ден, имах потребност да си споделям, че скоро ще си намеря работа “, написа тя през март 2010 година.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР