След като по-голямата част от моделната гама на BMW бе

...
След като по-голямата част от моделната гама на BMW бе
Коментари Харесай

BMW тества обновеното X5

След като по-голямата част от моделната гама на BMW бе актуализирана през миналите месеци, то не щеш ли и едно от най-популярните SUV-та в международен мащаб също ще получи фейслифт в близко бъдеще. Папараци на BMWBlog снимаха върховата версия на модела по време на проби, а покрита с камуфлаж предна част не демонстрира съвсем нищо от новостите начело.

Най-вероятно моделът ще резервира относително компактния размер „ бъбреци “ в предната част, а измененията ще са основно в отворите за въздух, които ще са с нова форма, сходно на тези при X3 и X4, както и 5 Series. Фаровете от своя страна също ще получат нов дизайн във вътрешната част, както и нова форма на дневните LED светлини.

Макар да не виждаме фрагменти на задната част или интериора, то хипотетичните промени там също не са доста по-различни от няколко дизайнерски линии. Стоп светлините, сходно на фаровете също ще получат нови форми, а бронята най-вероятно ще бъде с по-различна форма от тази при актуалното потомство.

Във вътрешността чакаме моделът да получи последната версия на BMW iDrive, а опционално да може да се поръча и по-голям екран на инфотеймънт системата в централната част. Все отново повече детайлности ще разберем скоро, когато от марката разкрият обновеното X5 в цялостния му искра.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР