След като по-голяма част от отборите взеха глътка въздух от

...
След като по-голяма част от отборите взеха глътка въздух от
Коментари Харесай

Английска Висша лига: Кои са най-добрите прогнози за съботните мачове?

След като по-голяма част от тимовете взеха глътка въздух от тежката празнична програмата в британската Висша лига , елитните 20 се завръщат на терена за 22-ия кръг от шампионата. Ето и няколко забавни футболни прогнози за съботните мачове: 
Кристъл Палас – Арсенал, събота, 14:30 часа
Арсенал при Артета се показва много солидно и прави верните неща. В два следващи мача отборът записва сухи мрежи, колкото имаше през цялата акция до момента. Палас е с доста контузени футболисти за тази среща като Таунзенд, Миливойевич и Шлуп са навън. Заха пък страда при головете си през сезона и считам, че на Арсенал ще му стигне единствено един гол, с цел да надвие съперника в ранния съботен следобяд.
Прогноза : Победа за Арсенал – 1,85.
Челси – Бърнли, събота, 17:00 часа
Челси не се намира в добра форма, само че Бърнли е възмутителен напоследък. Гостите имат девет загуби в последните си 13 мача от Висшата лига, до момента в който Челси загуби три от последните си четири мача вкъщи. Все отново имам вяра, че „ сините ” леко ще вземат своето домакинство.
Прогноза : Победа за Челси – 1,30

Евертън – Брайтън, събота, 17:0 0 часа
Брайтън няма победа като посетител на Евертън шест следващи визити, а също по този начин изгубиха шест от последните си 10 мача от лигата като посетител. Евертън сподели положителни неща против Ман Сити, като това бе първата му загуба от пет мача от шампионата, тъй че имам вяра, че „ карамелите ” с Карло Анчелоти ще преборят „ чайките ”.
Прогноза : Победа за Евертън – 1,91.
Лестър – Саутхемптън, събота, 17:00 часа
Със единствено две загуби от последните си 13 мача, в това число победа с 9:0 при гостуването в последния път на Саутхемптън, то Лестър се показва ужасно. Саутхемптън пък се усъвършенства малко напоследък, само че въпреки всичко имат единствено два гола в поселдните девет мача и считам, че „ лисиците ” са прекомерно мощни, с цел да позволен неточност.
Прогноза : Победа за Лестър – 1,60.
Ман Юнайтед – Норич Сити, събота, 17:00 часа
Манчестър Юнайтед би трябвало да стартира да записва положителни резултати и мисля, че срещата с Норич е подобаваща. Те имат единствено една загуба вкъщи в лигата през сезона, а в три от последните си четири срещи „ алените дяволи ” бият с 4:0. Защитата на Норич е слаба да се опълчи на съперника.
Прогноза : -1,5 азиатски хендикап за Юнайтед, 2.05 коефициент.
Тотнъм – Ливърпул, събота, 19:30 часа
Периодът за игра при Ливърпул е сложен, само че все пак „ алените ” са непобедими. Моуриньо се чака да затрудни оптимално Юрген Клоп и Хората му и имам вяра, че това ще е мръсна игра от Тотнъм. „ Шпорите ” са с няколко значими неналичия в състава си и ще се наложат промени, а в историята на Моуриньо Клоп е вторият му най-неудобен управител в кариерата. Смятам, че Ливърпул ще вземе успеха на „ Тотнъм Стейдиъм ”, продължавайки победния си ход в Англия.
Прогноза : Победа за Ливърпул – 1,70
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР