След като песента на Ивана – „Твое копие“ бе свалена

...
След като песента на Ивана – „Твое копие“ бе свалена
Коментари Харесай

Роксана в мега издънка! Защо свалят новата й песен?

След като песента на Ивана – „ Твое копие “ бе свалена от YouTube заради обвинявания за кражба на текст, дело на сръбска текстописка, същото последва и друга пайнерка – Роксана, написа HotArena.

Най-новата ария на ромската изпълнителка „ Ще пребивавам за мига “ бе свалена от YouTube, като най-тиражираната версия досега е, че музиката е взаимствана от задгранично парче, което в оригинал е основано от композитори от една от двете ни южни съседки.

В момента планът на Роксана е наличен единствено във Vbox7, а в най-голямата платформа за видеосподеляне има единствено версии на нейни почитатели, които вършат кавъри на изтрития шлагер.

Напомняме Ви, че и парче на Ивана изчезна небрежно от мрежата. Сръбската поетеса Йелена Трифунович упрекна певицата и екипа й, че са изплагиатствали един от текстовете й. Става дума за песента „ Твое копие “, което сърбите претендират, че е римейк на „ Poludela “ на Сека Алексич. „ Изумена съм от този парадокс. Вероятно ще заведа дело за набеждаване в закононарушение, сега се съветвам с юристи. Лошото е, че песента таман взе да става голям шлагер и в един миг изчезна от най-големия сайт”, изясни Ивана.

Вероятно и Роксана ще потърси правата си в съда, в случай че несъмнено, успее да потвърди, че кражба в действителност няма.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР