След като първите участници в новия сезон на имитаторското риалити

...
След като първите участници в новия сезон на имитаторското риалити
Коментари Харесай

Папи Ханс фаворит за „Капките“! Мария Илиева става Дженифър Лопес, а Тита – Бионсе

След като първите участници в новия сезон на имитаторското риалити „ Като две капки вода “, което започва след броени дни в ефира на Нова телевизия, станаха ясни, се знае и в ролята на кои родни и международни звезди ще се превъплътят Папи Ханс, Мария Илиева, Тита и Петя Буюклиева, научи HotArena.

Още преди началото на шоуто почитателите залагат, че спечелилият ще бъде Константин Трендафилов, станал по-известен с певческия си псевдоним Папи Ханс .

Поетът бе част от „ ВИП Брадър “ 2018-а, само че успеха му се изплъзна навръх финала. Именно в къщата Папи сподели, че е съвършен подражател по време на една от задачите и може да пее освен за „ Кекс “, писа „ България Днес “.

Влизам в „ Капките “. Не ми се мисли какво ще се случи! “, съобщи с присъщото си възприятие за комизъм актьорът. Трендафилов се надява продуцентите да му дадат късмет да влезе в облика на Тони Стораро. Папи копира до съвършенство индивида глас и счита, че това ще бъде най-силният му коз против конкуренцията.

Протежето на Криско – Тита , влиза в шоуто и ще се опита да завоюва журито и сърцата на публиката с облика на многократната носителка на „ Грами “ Бионсе.

Много обичам да подражавам околните ми, както и известни хора. Досега обаче съм го правила единствено на смешка пред другари, с цел да ги разсмея. Ще ми бъде доста забавно да го върша и пред камерите, където нормално влизам единствено в облика на Тита “, споделя изпълнителката.

Мария Илиева също влиза в „ Капките “. За никого не е загадка, че Мария е голям почитател на Дженифър Лопес. „ Щастлива съм, че ще бъда участник в най-забавното и положително шоу в българския ефир. Това е огромно предизвикателство за всеки актьор с одобрен жанр и ще ми бъде доста забавно да опитвам отвън своя в продължение на 13 седмици. Предстои ми незабравимо телевизионно премеждие! “, съобщи Илиева.

Петя Буюклиева още от в този момент се хвалела пред другари, че ще разбие конкуренцията с някоя ария на Тина Търнър. „ Кога, в случай че не в този момент! Очаквайте ме изобретателна, артистична и друга. Смело ще скоча в това море от страсти “, съобщи екстравагантната изпълнителка.

Певицата Деси Добрева също ще влезе в имитаторското шоу. Изпълнителката се закани, че е подготвена за успеха. Някогашният вокалист на Д2 Дичо също ще се бори за любовта на журито и феновете.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР