След като парламентът гласува този път За оставката на Антон

...
След като парламентът гласува този път За оставката на Антон
Коментари Харесай

Откровение след оставка: Не е добре да бъдете враг на Антон Тодоров, по-добре е да сте му приятел

След като Народното събрание гласоподава този път ”За ” оставката на Антон Тодоров, някогашният към този момент депутат продължи да се изязява в типичния си жанр и да ръси закани. Той дефинира себе си като " саможивец, кавгаджия и злодей ". И побърза да предизвести заплашително, говорейки за себе си в трето лице: " Не е добре да бъдете зложелател на Антон Тодоров, по-добре е да му бъдеш другар ".

Стана ясно още, че бъдещото занятие на създателя на " Шайка " е към този момент избрано-няколко малките екрани се натискали той да води предаване при тях. Кои тъкмо са те, не стана ясно, евентуално поради комерсиалната загадка.

Но преди да вземе решение къде да дебаркира, Тодоров ще приказва с премиера и ще изиска съвета му, стана ясно от изказването на някогашния народен представител. Той успокои своите почитатели, че не е завършил с политиката и дори има намерение да се вкопчи крепко в нея, като стане член на партия ГЕРБ. А с цел да покаже кой ще му обезпечи кариерата като политик загатна, че Бойко Борисов е бил срещу оставката му.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР