След като пандемията от COVID-19 превзе целия свят, една след

...
След като пандемията от COVID-19 превзе целия свят, една след
Коментари Харесай

Да пребориш тайно COVID-19

След като пандемията от COVID-19 завладя целия свят, една след друга започнаха да се редят известните персони и техните самопризнания, че вирусът не е подминал и тях .

Актьори, музиканти, спортисти, водещи - болестта сподели, че не сортира по пол, възраст, популярност и финансово положение. А огромна част от звездите, които се сблъскаха очи в очи с нея, споделиха за това по какъв начин са се заразили, по какъв начин минава лекуването и самоизолирането им и по кое време са видели по този начин чакания негативен резултат на теста.

Други обаче избраха да не вършат от болестта сензация. Сред тях, става известно, е и Мел Гибсън . За 64-годишния артист научихме едвам в този момент, че през месец април също се е заразил с COVID-19 и даже се е наложило да бъде приет в болница.
 Снимка 306250

Говорител на звездата от " Смъртоносно оръжие " разкрива, че той е прекарал една седмица в болница , откакто е дал позитивен тест за COVID-19 преди три месеца. Бил е лекуван с Remdesivir и е изписан след няколко негативни проби, както и позитивна за антитела, предава Today.
 Том Ханкс, коронавирусът и разказът за битката с COVID-19
Том Ханкс за ковид: Не можех да се съсредоточвам за повече от 12 минути

Как се пребориха с Рита Уилсън

Как тъкмо е минала срещата на Гибсън с вируса и до какъв брой съществено е било положението му обаче към момента не знаем. Но най-важното е, че това към този момент е зад тила му.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР