След като отбеляза своя гол №204 във футболния елит на

...
След като отбеляза своя гол №204 във футболния елит на
Коментари Харесай

Камбуров: Не се виждам като треньор, това е доста отговорна работа

След като означи своя гол №204 във футболния хайлайф на България, Мартин Камбуров показа, че оттук нататък главната му цел е да оказва помощ на по-младите си сътрудници от Берое.

Нападателят добави, че в бъдеще не се вижда да практикува треньорската специалност.

" Второто полувреме имахме състояние на Боби Цонев, което в случай че беше влезнало, щяхме да бием. Но и Славия имаше доста шансове, тъй че най-после можем да се радваме, че не паднахме. Времето беше задушно, темпото не беше това, което хората чакаха ", съобщи Камбуров и разкри каква е задачата на отбора за новия сезон.

 Славия - Берое @@@

" Доста нови момчета имаме, много напуснаха. Ние си имаме цел още преди сезона - да играем в Европа, без значение дали ще е през шампионата, или през Купата. Какво ще стане, ще забележим след сезона ", показа още Камбуров и разкри каква е тайната на спортното му дългоденствие.

Старая се, виждам да си подкрепям формата, да съм в нормата на килограмите на тая възраст, виждам да не се наранявам, тъй като след контузия няма по какъв начин да се върна в толкоз добра форма. Искам да оказвам помощ на тима, стигнах към този момент 200 гола и оттук-нататък се старая да оказвам помощ и да си реализираме задачите ", съобщи още нападателят. И разкри вижда ли се като треньор.

" Не се виждам като треньор, това е много виновна работа, би трябвало да си отпред на 30 индивида.Но като си на терена, обикновено е да вдъхваш убеденост на младите момчета ", приключи Камбуров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР