След като от Нова тв обещаха, че Цолова ще води

...
След като от Нова тв обещаха, че Цолова ще води
Коментари Харесай

Скъса Контакт С Всички И Нищо Чудно! Ани Цолова Най-Накрая Се Появи, Няма Да Повярвате Как Изглежда! Снимки От Сега!

След като от Нова тв дадоха обещание, че Цолова ще води лично предаване това досега не се случва.

Водещата се скри от обществени появи. Ходи единствено да прибира сина си от учебно заведение. Единствената й изява след уволнението бе един концерт. Организиран в родния й Плевен от „ Америка за България ”.



Снимки: Хотарена.нет

Тогава присъстващите бяха изумени от състарения тип на плевенчанката поради появяването на бръчки както и поради наедрялата й фигура.



Цолова е спряла всевъзможни контакти с някогашните си сътрудници. Не се чува, нито вижда с никой. Изолирала се е в палата си в „ Драгалевци ” и не си демонстрира носа на открито.

Даже за рождения си ден журналистката не почерпи никой от старите си другари. Традиция, която спазваше години наред. Дори най-близките й приятелки измежду които са Миролюба Бенатова, Дарина Сарелсака и Десислава Стоянова не бяха поканени да почетат персоналния й празник.

Говори се, че Ани се доверява само на майка си. Която преди време бе извикана по неотложност в столицата. Тя напуснала обичаната си работа като дългогодишна учителка в плевенско учебно заведение и на пожар пристигнала в София да избавя щерка си и да се грижи за фамилията й, предават от hotarena.net.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР