След като от известно време се носят упорити слухове, че

...
След като от известно време се носят упорити слухове, че
Коментари Харесай

Даниел Петканов обяви развода официално

След като от известно време се носят упорити клюки, че Даниел и Алекс Петканови още веднъж имат проблеми между тях и даже са разграничени, те най-сетне проговориха по тематиката. С общ пост в обществените мрежи двамата потвърдиха, че са взели дефинитивно решение да се разведат, като подчертаха, че няма забъркан трети човек. Основен приоритет за тях сега е синът им Габриел. " Любовта ни към него е движещата мощ и мотивация за това да бъдем по-добри хора. "

Ето и какво тъкмо написаха двамата, които се ожениха през 2017 в Къщата на VIP Brother:

" Здравейте, другари, заради многото запитвания и спекулации, взехме решение, че е време да съобщим обществено какво се случва с нашето семейство. Имаме нелеката задача да ви споделим, че ни следва бракоразвод. Решението ни е дефинитивно и документите към този момент са готови.

В раздялата ни няма намесени трети лица и повода е допустимо най-тривиалната - разлики в характерите. Не успяхме да ги преодолеем, макар напъните и опитите, които направихме. Все отново, даже и след такова тежко решение, резервираме почитание и положителни усеща един към различен.

Основен приоритет и за двама ни постоянно е бил и ще бъде нашият наследник – Габриел. Любовта ни към него е движещата мощ и мотивация за това да бъдем по-добри хора. Ще продължим да споделяме грижите за него и да му даваме цялото си внимание и обич.

Благодарим на всички вас, които се вълнуваха дружно с нашето семейство. Съжаляваме, че не успяхме да се преборим и че приказката ни свършва не както ни се искаше. Надяваме се, че нашата история и това, че говорихме толкоз намерено във всеки стадий от нашите връзки през последните близо 5 години, ще ви помогне един ден да вземете верните за вас решения и да намерите верните думи в сходна обстановка.

Независимо от всичко случило се и от развръзката, всеки един от нас израсна и се промени с помощта на другия, надяваме се към по-добро.

Това е всичко, което бихме желали да кажем по тематиката, и благодарим авансово, че ще уважите персоналното ни пространство в идващите седмици.

Алекс и Дани "


Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР