След като от Интер успяха да договорят трансфера на Ашли

...
След като от Интер успяха да договорят трансфера на Ашли
Коментари Харесай

Интер продължава с голямата селекция

След като от Интер съумяха да договорят прехвърлянето на Ашли Йънг от Манчестър Юнайтед и съвсем всички елементи по привличането на Леонардо Спинацола от Рома, клубът продължава договарянията към прекосяването на Кристиан Ериксен от Тотнъм на “Джузепе Меаца”.

Топ журналистът Джанлука Ди Марцио оповестява за провела се вечеря сред генералния шеф на Интер Бепе Марота и сътрудника на датчанина Мартин Шутс. Срещата е била ползотворна, като е била контрактувана заплатата на играча - 8 млн. евро годишно плюс още 2 млн. под формата на бонуси. Трансферният специалист твърди, че клубът е нараснал офертата си към “шпорите” от 10 млн. евро на 12 млн. с включени бонуси, до момента в който съгласно “Гадзета дело спорт” предлагането им към този момент доближава 18 млн. евро, което се приближава до желаните от лондончани 20 млн. за футболиста, чийто контракт изтича през лятото.

Междувременно, има информации и за другите цели на “нерадзурите”. Те към този момент прецизираха изискванията към опцията за закупуване в наема на Спинацола - изиграването на 15 мача, само че към момента не са се разбрали с Рома за нужните минути. “Вълците” желаят игровото време да няма значение, до момента в който в Интер държат да се зачитат само дуелите с най-малко 45-минутно присъединяване на бранителя. Оливие Жиру пък е предстоящ за медицински прегледи в Милано незабавно щом Матео Политано приключи прехвърлянето си на “Олимпико”. Френският нападател ще облече синьо-черния екип за 5 млн. евро плюс
бонуси в размер на 1,5 млн.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР