След като от две години неуморно изразяваше несъгласието си с

...
След като от две години неуморно изразяваше несъгласието си с
Коментари Харесай

Г-н Спрете Брекзит ще се бори за място в британския парламент

След като от две години неуморно показваше несъгласието си с Брекзит пред английския парламент, Стив Брей - любим на еврофилите и прочут с прозвището " Г-н Спрете Брекзит " - в този момент желае да влезе в него и, както заяви партия " Либерални демократи ", ще се яви като неин претендент на парламентарните избори на 12 декември, съобщи Франс прес.

Брей ще съставлява партията, която упорства за отменяне на Брекзита, в изборен регион Сайнон Вали, Южен Уелс, разгласи нощес лидерката на групировката Джо Суинсън.

" Той е разгорещен деятел. Известен е измежду последователите на оставането в Европейския съюз и съм сигурна, че ще способства с силата си за акцията ", сподели тя.

59-годишният уелсец упорства за отвод от Брекзит от септември 2017 година, стоешком пред Народното събрание всекидневно по седем часа дневно в дъжд, вятър и зной, от време на време въоръжен с величествен мегафон.

С неизменимата си синя шапка със златни звезди, като европейското знаме, той раздаваше пропагандни листовки и знаменца с вяра да убеди депутатите да спрат процеса по овакантяване на Европейски Съюз.

Брей изясни, че е обърнал шапката си с жълтия й хастар на открито (жълтото е цветът на английските либералдемократи), откакто чисто и просто бил уверен от желанието на Джо Суинсън да попречи на Брекзит, до момента в който лейбъристката съпротива желае да свика референдум за ново съглашение.

" Никак не ми се ще да споделям това, само че нов референдум единствено ще задълбочи разделянето ", споделя Брей.

Уелсецът, дал своя вот преди за лейбъристите, а един път и за консерваторите, както довери, споделя, че осъзнава какъв брой мъчно ще е да завоюва в изборен регион Сайнон Вали, излъчил за народен представител представителка на лейбъристите и дал своя вот през 2016 година в болшинство за овакантяване на Европейски Съюз, предава Българска телеграфна агенция.

Британският министър председател реакционер Борис Джонсън разчита с изборите на 12 декември да си обезпечи задоволително болшинство за изваждането на Англия от Евросъюза, само че този залог остава много нерешителен.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР