След като от две години гласовитата варненска певица Дара е

...
След като от две години гласовитата варненска певица Дара е
Коментари Харесай

Дара иска 4 деца

След като от две години гласовитата варненска певица Дара е обвързана с младия доктор по фармакология Ервин Иванов, двамата към този момент живеят под един покрив и даже мислят за идната стъпка в връзките им – появяването на правоприемник.

 

Тя е безапелационна, че желае да има 4 деца. Припомняме, че Дара има брат и сестра, с които е доста близка и може би по тази причина мечтае за огромно семейство. Макар родителите й да са разведени, тя е имала щастливо детство. Навремето татко й не участвал интензивно в живота й, само че в този момент стоплили връзките и се срещат относително постоянно. Дара обожава майка си, която си изкарва хляба като шивачка на палта от косъм, с каквито певицата постоянно е облечена на фотосесии и в клиповете си.

 

Прави усещане, че в последно време изпълнителката е станала много набожна и е почнала мощно да има вяра в ориста. Твърди, че пътят й бил предначертан още от детството й, когато се занимавала с танци и пеене и изнасяла спонтанни представления пред роднините си, откроявайки се със своята артистичност. Твърди, че още тогава била уверена, че някой ден ще стане известна.

Признава, че от време на време си мисли, че живее в розово балонче и няма грам досада в всекидневието си. В тийнейджърските си години Йотова била много буйна, даже хиперактивна, само че в този момент е съумяла да открие салдото. Твърди, че обожава към нея да царува естетика и не е дебелоглав в персоналните си връзки. Мечтае да стане най-хубавата версия на себе си.

 

Припомняме, че в предишното певицата сменяше много постоянно мъжете. Излизаше с рекламиста Мартин Димитров и даже се канеше да заживее с него, когато се стигна до раздяла, за която повода по този начин и не стана ясна. Последва къса спекулация с диджея Живко Гичев, само че несъмнено най-известното й гадже досега бе сътрудника й Константин Трендафилов, по-известен като Папи Ханс, който към днешна дата е привързан с актрисата и манекенка Сара Драгулева.

 

Дара твърди, че е в другарски връзки с всички някогашни изгори, защото не таи завист в себе си и умее да прости, което съгласно нея я приближава от ден на ден до духовното съвършенство.

Автор: Уикенд

 

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР