След като от близо две години не беше стъпвала в

...
След като от близо две години не беше стъпвала в
Коментари Харесай

Мария Бакалова се мярна в София - даде интервюта, спа в стая за 400 лева на вечер, после замина за Кан

След като от близо две години не беше стъпвала в България, Мария Бакалова най-сетне откри време за своята родна страна. Това стана в края на предходната седмица. Звездата блесна в София за няколко дни, даде изявленията и още веднъж отлетя зад граница.

Пристигането в България на единствената родна актрисата, номинирана за Оскар, стана малко откакто „ Уикенд ” разгласява огромна публикация, в която разказа пътуванията й из Европа, в които все не се намира време за страната, в която е родена и израснала. Още на идващия ден тя си пристигна и даде изявленията за родни медии, всяка от които оповестиха срещите си с нея като извънредни. Актрисата удостовери, че не е била в България от 2019 година – все не оставало време, имала доста работа, а рестриктивните мерки към пандемията й били спомагателна спирачка. Сега обаче намерила няколко дни в програмата си, в които да види още веднъж България, където се чувствала у дома.

Звездата, наподобява, по този начин и не е съумяла да се прибере до същинското си „ у дома ” в родния си град Бургас. В София тя се е видяла с майка си, която пристигнала от морето особено за тази среща. Не е ясно дали е останало време за среща и с татко й. Със сигурност обаче Мария се е срещнала с дъщерята на Ваня Щерева – Мила Роберт, защото сподели клипа от приятното си изкарване с нея. Двете девойки са първи приятелки още от студентските си години в НАТФИЗ, където са били в един и същи клас. Към днешна дата Мила не желае да се занимава с спектакъл, нито с кино. Предпочита музиката. Мария пък прикани почитателите си да гласоподават за приятелката й за премиите на БГ Радио.

Българската звезда в Холивуд е била настанена в 5-звезден хотел в центъра на София – на жълтите павета, тъкмо против Руската черква . За стая там се заплаща към 400 лв. на вечер, само че Бакалова най-вероятно не е дала и стотинка, тъй като прави толкоз огромна реклама на хотела от страниците си в обществените мрежи, че би било грехота да й желаят и пари. Дори би трябвало хотелът да й заплаща за услугата да го загатва пред своите близо 400 хиляди почитатели от целия свят в обществените мрежи.

По информация на „ Уикенд ” Мария и изкарала в София най-вече 3-4 дни . После е отпътувала за Кан, където има премиера на български филм с нейно присъединяване. Както вестникът ни писа, преди София звездата бе в Монако и Париж. Във френската столица бе поканена на Седмицата на модата и се снима със звезди в сектора като Джорджо Армани и Ана Уинтър.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР