След като от Барселона официално представиха новия си титулярен екип,

...
След като от Барселона официално представиха новия си титулярен екип,
Коментари Харесай

Хърватите към Барселона: Не можете да победите “червено-белия” шахмат

След като от Барселона публично показаха новия си титулярен екип, който е революционен за клуба, той беше отъждествен на обичайните за хърватския народен тим фланелки. Всеизвестно е, че екипите на “ватрените” изобразяват червени и бели квадрати, подредени шахматно, до момента в който в идващия сезон фланелките на каталунците ще са на същия принцип, само че в синьо и алено.

Nice try @FCBarcelona, but you can't beat red-and-white checkers #Croatia pic.twitter.com/LTYKYpEZ8x
— HNS (@HNS_CFF) June 3, 2019 Затова от Хърватския футболен съюз разясниха решението на испанския първенец да заложи на тази шарка. “Добър опит, Барселона, само че не можете да успехите “червено-белия” шахмат”, написаха в Туитър “ватрените”, а по-късно допълниха: “Е, уверени сме, че Иван Ракитич сигурно ще се наслаждения на новия екип”.
Well, we are convinced that @ivanrakitic will surely enjoy the new @FCBarcelona kit! #Croatia https://t.co/8bnbMWOUA8
— HNS (@HNS_CFF) June 3, 2019 От Реал Бетис също реагираха в обществената мрежа, откакто в мача си с Валенсия от 33-ия кръг на Ла Лига излязоха с фланелки на зелено-бели квадрати, като клубът пусна 1500 бройки от този модел в продажба. “Важно е намерението”, беше сбитият им коментар към екипа, който беше посрещнат с бурно неодобрение от почитателите на Барса и с насмешки от непознатите последователи.
La intención es lo que cuenta, @FCBarcelona_es pic.twitter.com/qOIJqSjsse
— Real Betis Balompié (@RealBetis) June 3, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР