След като остана без капитанската лента, вратарят на Шалке 04

...
След като остана без капитанската лента, вратарят на Шалке 04
Коментари Харесай

Шалке подготвя нова неприятна изненада за Нюбел

След като остана без капитанската лента, вратарят на Шалке 04 Александер Нюбел е застрашен и от сядане на пейката до края на сезона. Той ядоса управлението на клуба, откакто отхвърли да подпише нов контракт и се разбра с Байерн (Мюнхен), към който ще се причисли през лятото със свободен трансфер.
 Нова лекция и Байерн към този момент надушва първото място (видео)
Сега наставникът Дейвид Вагнер изясни, че титулярното място на Нюбел въобще не е обезпечено. Досега той изтърпяваше наказване от 4 мача поради червен картон, само че към този момент може да постави още веднъж ръкавиците. Треньорът обаче не изключва да продължи да гласоподава доверие на новия пазач Маркус Шуберт, който пази в тези четири дуела.

Вчера Шуберт направи няколко доста положителни спасявания против Байерн (Мюнхен), само че позволи виновност за два от головете при загубата с 0:5. “През идните дни ще обмислим кой да бъде на вратата - съобщи Вагнер. - Шуби показва отлични намеси, само че пък и сгреши при две от попаденията. Няма по какъв начин да се преструваме, че това не е по този начин. Подобно на останалите от тима и Маркус е имал по-добри изяви.”
Manuel Neuer supported Markus Schubert after yesterday's game: " It's good for a young goalkeeper to gain such experiences. We the older guys have experienced it. That's why it's not so bad for him. Bayern would have won today even with his very best performance " [Sky] pic.twitter.com/IyFQJD8fKO
— Bayern & Germany (@iMiaSanMia) January 26, 2020
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР