След като организаторите на Тур дьо Франс опитаха да спрат

...
След като организаторите на Тур дьо Франс опитаха да спрат
Коментари Харесай

Крис Фрум e оневинен, ще участва в Тур дьо Франс

 Скандал с присъединяване на Фрум в Тур дьо Франс  Организаторите на Тур дьо Франс желаят да спрат Фрум от присъединяване
След като уредниците на " Тур дьо Франс " пробваха да спрат присъединяване на състезаващият се за " Team Sky " Крис Фрум, Международният колоездачен съюз (UCI) приключи производството против британеца.

Повече от половин година Фрум беше с неразбираем статут поради позитивна проба за салбутамол от миналогодишната Вуелта, само че UCI разгласи, че обвиняванията към него са свалени.

Британският играч ще може да взе участие в Тура, а също така купите му от Вуелтата през предишния сезон и тазгодишното Джиро са сигурни.

Ето какво оповестиха от колоездачния съюз:

" UCI взе под внимание всички разбори и елементи на обстановката. Беше направена консултация с наши специалисти, както и специалисти на WADA. На 28 юни Световната антидопингова организация ни осведоми, че не счита неговите резултати за нарушаване на антидопинговите правила.

Съобразявайки се с това мнение и самостоятелната експертиза на WADA, UCI реши да приключи всички производства против господин Фрум и да разгласи случая за завършен ".

Фрум незабавно реагира на решението и като разгласява фотография в обществените мрежи, обявявайки случая за завършен.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР