След като олиото изведнъж стана луксозна стока и е на

...
След като олиото изведнъж стана луксозна стока и е на
Коментари Харесай

Три вноски по 2 и 50 – олио на изплащане в бакалията

След като олиото внезапно стана първокласна стока и е на път да стане супер дефицитна, с галактическите си цени, които ежедневно се сменят, бакалия у нас откри решение - предлага го на... погашение!

Така всеки, който желае да се снабди със слънчогледовата лой – я за салатката, я за манджата, може да изиска от магазинера да я заплати на вноски – на три пъти, по 2 лв. и 50 ст. Така бутилката излиза " скромните " 7,50 лева

Снимката с олиото към този момент обиколи обществените мрежи и провокира същински взрив и възмущение измежду фейсбук потребителите, които се надпреварват да разясняват, че като няма олио, ще минат на зехтин – то и цените сред двата продукта са на път по този начин или другояче да се изравнят.

Други се заричат, че стопират да купуват, до момента в който цените не влязат в норма, още повече, че допреди дни производителите ни обяснявали по какъв начин сме имали ресурси, които очевидно внезапно са пуснали крайници.

Трети пък изрично отхвърлят да повярват, че това е истина и допускат, че фотографията е колаж.

Даже и по този начин да е – фактът е повече от смущаваш. Обедняването ни е на разположение, цените на всички артикули и услуги галопират, инфлацията катери с часове, войната чука на вратата ни, а властта – тя замита проблемите и дава обещание решения, само че в миналото.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР