След като окончателно приключи отношенията си с моделката Александра Богданска,

...
След като окончателно приключи отношенията си с моделката Александра Богданска,
Коментари Харесай

Какво се случва: Лудия репортер е тотално неузнаваем

След като дефинитивно завърши връзките си с моделката Александра Богданска, Дани Петканов, прочут още като Лудия кореспондент, е подхванал фрапантна смяна.

Водещият, който години наред градеше семейство с Алекс, изненадващо реши да постави завършек на брака им при започване на годината, а в този момент е тотално неразпознаваем. Мнозина се питат какво се случва, откакто видяха, че Петканов е фрапантно измършавял. По всичко проличава, че е направил промени в хранителния си режим и безусловно не излиза от фитнеса. И в случай че го прави, то е единствено, с цел да посвети време на сина им Габриел.

Лицето на Даниел също наподобява доста по-слабо от преди, някои го дефинират даже като "изпито ". Говори се, че откогато е самостоятелен, е още по-вманичен по здравословния метод на живот и брои всяка калория, която приема. Вероятно по този метод той желае да усъвършенства оптимално визията си, с цел да бъде подготвен за някоя нова хубавица в живота си.

Според източници, сега Даниел няма половинка до себе си, само че с актуалната си съвършена фигура, това надали ще остане по този начин задълго.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР