След като официално суперзвездата Кристиано Роналдо напусна Реал Мадрид в

...
След като официално суперзвездата Кристиано Роналдо напусна Реал Мадрид в
Коментари Харесай

Серхио Рамос и Гарет Бейл се сбогуваха с Роналдо, Сами Кедира го посрещна

 Ювентус разгласи прехвърлянето на годината  Реал тараши Ювентус за повече пари за Роналдо
След като публично суперзвездата Кристиано Роналдо напусна Реал Мадрид в посока Ювентус, един от първите реагирали на новината бе капитанът " белия балет " Серхио Рамос.

Той употребява формалния си профил в обществената мрежа Туитър с цел да изпрати известие за Роналдо, което гласи:

" Кристиано, твоите голове, статистика и всичко, което спечелихме дружно приказват сами. Ти си заслужи едно особено място в историята на Реал Мадрид. Като почитатели на отбора ние ще те помним постоянно. Беше наслаждение да играя до теб. Големи обятия и добър шанс ".



Колегата на Роналдо в нападението на мадридчани Гарет Бейл също отдели време за разлъка с него, макар че преди време в медийното пространство вървеше мълвата, че двамата не са в положителни връзки.

" Великолепен футболист, топ човек! За мен бе наслаждение да играя с теб през последните пет години. Успех в бъдещето, приятелю мой! ", написа Бейл в профила си в Туитър.



Халфът на Ювентус Сами Кедира, който беше съотборник на португалеца в Реал, в този момент още веднъж ще играе един до друг с него. Германецът поздрави нападателя за прехвърлянето му в торинския клуб.

" Добре пристигнал в Торино, Кристиано! Ние дружно чудесно организирахме времето в Мадрид и аз нямам самообладание, по кое време още веднъж ще мога да играя с теб! Днес е специфичен ден за Ювентус! ", написа Кедира в Туитър.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР