След като очевидно познахме всичко за 2019 по това време

...
След като очевидно познахме всичко за 2019 по това време
Коментари Харесай

Как светът ще светува през 2020

След като явно познахме всичко за 2019 по това време предходната година, в този момент решително ви разкриваме какво следва и за по-новия модел година, в който щем или не сме въвлечени. Ето в същия ред от към момента съществуващи някак си страни: 
Съединени американски щати
Единственият, който може да импийчва в САЩ е наш Дончо. Тръмп ще грабне демократите за импийча и освен няма да бъде отхвърлен от власт, само че ще завоюва и изборите още веднъж, с помощта на северноатлантическия изборджия Цветан Цветанов.
Кевин Спейси ще се кандидатира за президент, само че никой няма да разбере, тъй като всички ще мрънкат във Фейсбук, че новото Космически забивки, дето е с ЛеБрон Джеймс, е по-зле от това с Майкъл Джордан. И други такива разочарования от следващата доза филми, правени по класики.
Може да стартира Трета Световна война около тия безредици, което ще е доста жалко, тъй като няма да забележим поради нея втория сезон на Mandalorian и цяла планета Йоди. За да не стане Трета Световна война светът разчита на Мелания, която да даде на Тръмп телефон, който не е обвързван с Интернет и не може да туитва. 
Русия
И тази година Владимир Путин ще продължи да държи юздите на съветските общество, стопанска система, просвета и демонстрационни скучни мачове по хокей. Лично той ще разгласи, че при започване на 2021 ще пилотира съветска задача до Марс, с цел да затвърди ориентацията на прилежащата ни планета към аления цвят.
Руските спортисти ще се явят на Олимпийските игри с български паспорти, откакто минат бърз детокс с нашенски каптагон, мурсалски чай и марихуана от петричка баба.
Същевременно в поземлен аспект ще продължи износът на лечебна рукола с съветски генезис към политици и предприемачи в целия свят. Южен Турски Поток ще пребори глобите, като стане тръбопровод, носещ вода за български големции и вилно-промишлените им потребности. 
Англия
Брекзид ще продължи да значи Брекзид, както и до момента, макар смяната в правописа, наложена им от български исполин на парламентаризма. Наглед и номинално ще се случи, само че никой няма да има концепция какво тъкмо се случва и за какво.
Това ще се отрази най-много на Ливърпул, които ще станат първенци за първи път от 700 години, само че шампионата ще бъде анулирано, тъй като е почнало на територията на Европейския съюз, а ще завърши отвън нея и Борис Джонсън ще анулира всичко с миризма на Европейски Съюз.
Шотландия ще подеме нов опит да се отдели от Англия, което незабавно ще пожъне грандиозни триумфи като по-добро класиране на Евровизия. 
Германия
Не направиха цех на VW в Кремиковци, което значи неизбежен колапс на икономическия дизелов мотор на Европа.
Меркел ще сдаде властта и ще стане следващият западен пенсионер, емигрирал в запустяло българско село, разкрил насладата от същинските домати, доенето на козичка и благите съседи.
Но да не ги мислим германците, някак си ще се оправят. 
Франция
Хората с електрикавите жилетки не престават да са тематика там. Макрон пък от ден на ден го пере сачмата и не се държи доста като другар на България. Само нека не изтекат интимните фотоси на жена му из влиятелните обичани на българските управляващи медии, че ще бъде пъкъл. 
Китай
Китай стартира да продуцира най-мащабното reality предаване, в което ще взе участие цялото население на страната. Над 4 милиарда камери ще снимат непрекъснато животите на китайците, а за правата на предаванията се борят всички платформи за stream-ване на такова наличие.
Очаква се всеобщото подслушване и следене да отдели половин Китай в евтина реплика на личната му страна. 
Индия
Индия ще се сдобри с Пакистан и двете страни в символ на благосклонност ще си разменят нуклеарните оръжия. После ще се скарат отново. Заради някоя крава. 
Нигерия
Не бойте се, популацията на България може да се топи, само че в международен мащаб нигерийците наваксват годишния ни спад единствено за половин седмица. Да има футболисти за А група. 
Сърбия
Сърбия ще приюти още един отстранен нашенски олигарх, с което търканията с нашата страна ще продължат да ехтят в миманса на международната дипломация.
Сръбски политици ще обвинят България в прокуждането на Руските енергийни планове от Балканите, на което нашето държавно управление ще отговори духовито " Сърби я нещо тази страна, ще я почешем ". 
Гърция
Гърция ще продължи да приема български туристи до пристъп. Буквално. Дори Ангелкова тази година ще отиде там да къмпингува, сякаш с цел да краде know-how, само че и лекичко да освини.
Ние отново ще поцъкаме с език по какъв начин са се уредили и си пазят чистичко и обикновено, като след влизане от Кулата назад отново ще сме с 30 км/ч над ограничаването. 
Северна Македония
Виж идната страна. 
България
Войната сред хазартните босове ще пресуши не един и два язовира на берекет за редица политически и стопански кръгове у нас.
Хубавото е, че изведнъж освен ще се класираме на Европейското, само че ще станем първенци. След като сме натурализирали целия Лудогорец.
 
Автор: Самуил Петканов, Прас Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР