След като обявиха, че се развеждат, Майли Сайръс и Лиъм

...
След като обявиха, че се развеждат, Майли Сайръс и Лиъм
Коментари Харесай

Готов ли е Лиъм Хемсуърт за нов брак

След като оповестиха, че се развеждат, Майли Сайръс и Лиъм Хемсуърт ни дадоха доста мотиви да разясняваме какво се случва в персоналния им живот. Изпълнителката имаше къса, само че бурна връзка със своя близка другарка, след което видимо откри любовта с лицето на музиканта Коди Симпсън.

Хемсуърт избра в началото да се скрие от медийното внимание, само че не се мина доста, преди да бъде засечен на разположение с нова жена - актрисата Мадисън Браун . И тъкмо когато си помислихме, че е съумял също да стартира живота си на чисто, пристигна време за следващата изненада.

Докато чакаме старта на бракоразводното дело на звездното семейство, просъществувало едвам няколко месеца, Хемсуърт явно към този момент е подготвен да направи нова, по-сериозна крачка в любовен проект . Но не с Браун, с която бяха щастливи допреди месец-два.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Hemsworth Fan Account (@liamhemsworthstuff) на Дек 15, 2019 в 10:30 PST

Миналия уикенд артистът бе засечен с нова дама, и то в компанията и на родителите си. 21-годишната Габриела Брукс имаше опцията да се срещне с майката и бащата на 29-годишния артист. Те демонстрираха близки връзки, което ни навежда на мисълта, че това не е и първата им среща.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Hemsworth Fan Account (@liamhemsworthstuff) на Дек 15, 2019 в 10:30 PST
 Лиъм Хемсуърт, Мадисън Браун и с кого артистът размени Майли Сайръс
Жената, с която Лиъм Хемсуърт не помни Майли Сайръс

Продължаваме напред

Семейната колекция се организира в Сидни. Красивият модел е австралийка, а в последните месеци Хемсуърт прекарва от ден на ден време в страната, тъй като там живее и брат му. Вероятно точно там е пламнала и любовта сред Габриела и Лиъм, която към този момент дава предпоставки да прерасте в нещо по-сериозно, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Liam Hemsworth Fan Account (@liamhemsworthstuff) на Дек 15, 2019 в 10:26 PST
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР