След като обяви през юли тази година намерението си да

...
След като обяви през юли тази година намерението си да
Коментари Харесай

Модис България открива офис в Пловдив

След като разгласи през юли тази година желанието си да разшири наличието си в България, Модис разрасна бизнеса си доста през последните няколко месеца. Компанията подписа контракти с нови клиента и този месец открива втори офис в страната.

Компанията избра Пловдив като стратегическо място за идната си офис локация в България, заради огромния капацитет, който града предлага и мощното наличие на университети и езикови учебни заведения.

" В града има добър бизнес климат, в който ITO и BPO секторите могат да се развиват. Изграждайки екип тук, ние можем да помогнем на високообразованите и квалифицирани младежи да изградят освен кариера, само че и по-добро бъдеще за тях “, съобщи Филип Рувре, Изпълнителен Директор на Модис България.

Компанията възнамерява да наеме софтуерни инженери, инженери техническа поддръжка и експерти обслужване на клиенти, владеещи непознати езици. Новият офис на Модис се намира в Regus Business Center и обезпечава уютно работно място и съвременна офис среда, отговарящи на бизнес потребностите.

Към момента в Софийския офис на компанията работят над 1200 служителя, а ИТ аутсоурсинг доставчикът възнамерява да наеме над 400 индивида (владеещи непознати езици, софтуерни инженери, инженери техническа поддръжка и други) доникъде на 2019 година. Новите чиновници ще имат опция да станат част от световен екип и да се възползват от многочислените придобивки, които компанията предлага. Сред тях са спортни карти, в допълнение здравно обезпечаване, зали за отдих и отмора, карти с отстъпки, както и благоприятни условия за присъединяване в разнообразни спортни и благотворителни начинания.

За Модис

Модис е световен водач в даването на професионални ИТ, инженерни и здравни решения. С повече от 20 години опит, организацията има офиси в Европа, Северна Америка, Азия и Австралия.

Компанията започва активността си в България през 2005 година, под името Ajilon Bulgaria, преименувана по-късно на Adecco. След 13 години и голям брой сполучливи планове, компанията продължава да се развива под ново име - Modis.

Модис България дава IT Service Desk и Data Center поддръжка, услуги по ръководство и поддръжка на мрежи, поддръжка на устройства за крайни консуматори, разработка и поддръжка на приложения и BPO решения на клиентите от целия свят.

В офиса в София работят близо 1200 индивида, осигуряващи гъвкави и адаптивни решения на клиентите, позволяващи им бързо и елементарно да развиват бизнеса си.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР