След като обяви оттеглянето си от националния отбор на Испания,

...
След като обяви оттеглянето си от националния отбор на Испания,
Коментари Харесай

Иниеста на сбогуване: Мечтата на живота ми беше да нося фланелката на Испания

След като разгласи отдръпването си от националния тим на Испания, Андрес Иниеста се сбогува със съотборниците си и с почитателите посредством специфичен пост в обществените мрежи.

" Ла Фурия " отпадна още на осминафиналите на Мондиал 2018, след рулетката на дузпите в дуел с Русия.

 Това беше всичко от Андрес Иниеста за националния тим на Испания
Това беше всичко от Андрес Иниеста за националния тим на Испания

Ветеранът постави завършек на кариерата си в представителния отбор на страната си

Ето какво написа Иниеста:

" Никога няма да не помни момента, когато за първи път облякох фланелката на националния тим. Това беше фантазията на живота ми. Беше нещо доста особено - не просто фантазия, а огромна отговорност. Опитвах се да осъзная какво значи това и постоянно да давам най-хубавото от себе си, с цел да ви направя горди.

Мисля, че бях късметлия да пребивавам по времето на едни от най-хубавите години на националния ни отбор с едно доста мощно потомство, което беше извънредно във всяко нещо. Постигнахме страхотни триумфи - неща, за които мечтаехме още от деца, само че също по този начин изпитвахме и компликации.

Обръщам се към всички тези играчи: Благодаря ви, че ме направихте по-добър съотборник и футболист като цяло. За мен беше чест да съм с вас през всичките тези години.

Сега към този момент е време да се отдръпва. Това не беше елементарно решение. Дори през последните месеци доста мислех по този въпрос. Изкушението да продължа е огромно, само че постоянно съм казвал, че ще върша това, което е най-хубаво за тима. А бъдещето на Испания е вълнуващо с тази група от невероятни играчи, които отсега нататък ще имат един извънреден покровител в мое лице. Не се колебая, че ни чака нещо доста хубаво ".

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР