След като обяви оттеглянето си от корта, тенисистката Мария Шарапова

...
След като обяви оттеглянето си от корта, тенисистката Мария Шарапова
Коментари Харесай

Мария Шарапова стана инвеститор в компания за грижа за тялото

След като разгласи отдръпването си от корта, тенисистката Мария Шарапова от ден на ден се насочва към вложението и създаването на бизнес планове.

Брандът Therabody е идващият в листата ѝ, съобщи Business Insider. Той създава устройството за масаж Theragun, употребявано от холивудски звезди и известни спортисти, и притегля вниманието ѝ още преди години, като състезател, който е кадърен да промени уелнес промишлеността с новаторската си технология. „ В този стадий от кариерата си имам опция да посветя повече време на разкриване и гонене на нови вложения “, отбелязва тя.

До момента Шарапова е вложила 900 хиляди $ в Bala Bangles – компания за ластици за китки и глезени, основана от бизнесмена Марк Кубан, а от 2012-а развива и магазините си за бонбони, шоколад и трюфели Sugarpova – бранд, който започва сама с 500 хиляди $ персонални средства.

В продължение на 11 години тенисистката беше най-високо платената жена спортист в света, а благосъстоянието ѝ се прави оценка на над 300 млн. $.

Когато обмисля инвестиция, тя се концентрира главно върху марки, които дават друго решение на даден проблем посредством технологията или фантастичния си дизайн. „ Пишете си домашното. Не прибързвайте с неверните решения и не забравяйте да си оставите време за надлежна инспекция “, поучава Шарапова бизнесмените.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР