След като обяви, че се е развел и има ново

...
След като обяви, че се е развел и има ново
Коментари Харесай

Камен Донев показа новата си изгора след развода

След като разгласи, че се е развел и има ново семейство, режисьорът Камен Донев сподели и новата си половинка. Папараци съумяха да снимат родния актьор в компанията на млада жена, за която се допуска, че е новата му обичана, видя HotArena .

Двойката бе засечена първо на пазар, а по-късно и на премиерата на новия му филм „ Уют ”. Дали това е новата дама на сърцето му, към този момент единствено се допуска, още повече, че режисьорът ревностно пази в загадка персоналния си живот.

В свои изявленията той споделя, че води отегчителен живот и има щерка Димана, която е на 9 години, написа „ България през днешния ден ”.


Неочаквано обаче, преди няколко седмици Камен Донев разгласи, че поставя завършек на брака си. Той даже призна, че има нова жена до себе си, която даже му родила дете.

„ Първият ми брак завърши. Аз се разведох. Сега пребивавам с друга и имам момиченце. Румяна се споделя. Кръстена е на майка ми ”, споделя още Камен Донев пред тв водещия Светльо Иванов.

Донев не разяснява по кое време е завършил първият му брак, само че е запазил другарски връзки с първата си брачна половинка. Камен се грижи безрезервно за по-голямата си щерка, която обожава и се старае нищо да не й липсва.

„ Той в никакъв случай няма да издаде нещо за персоналния си живот. Не обича въобще да се шуми към него. Истината е, че негови близки другари артисти още преди години знаеха, че има нова обич, само че в никакъв случай няма да тръгне да се изяснява ”, изясняват близки на Донев.

А догатки, че дамата, която го съпровожда на разходка е новата му половинка, провокира обстоятелството, че двамата не криеха околните си връзки и даже дружно си купиха колело. След което деликатно го прибраха в багажника на автомобила на Донев и потеглиха в незнайна посока, пишат още от изданието.

Приятелката на режисьора е очевидно по-млада от него и в съвършена форма. Дали това е тайнствената му нова половинка, към този момент единствено се допуска.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР